Vizitați acum site-ul web Philips lighting. O variantă localizată este disponibilă pentru dvs.
Sugestii

  Serviciile de iluminat
  s-au mutat la Signify

  Imagine servicii Philips Lighting

  Serviciile de iluminat sunt acum disponibile la Signify


  Tehnologiile de iluminat din prezent pot oferi mult mai mult decât lumină. Signify este lider, cu serviciile sale inovatoare și personalizate de iluminat care vă oferă calitatea luminii de care aveți nevoie cu un cost substanțial redus al energiei, îmbunătățindu-vă totodată rezultatele operaționale.
   

  Serviciile noastre Signify includ evaluarea echipamentelor de iluminat de care dispuneți în prezent, crearea unui nou plan de iluminat, întreținere lipsită de probleme, asistență de la distanță și performanțe de iluminat garantate. Deveniți partener Signify și transformați iluminatul într-un factor esențial pentru succesul companiei dvs. Noi ne ocupăm de lumină – astfel încât dvs. să vă puteți ocupa de afaceri.

  Servicii de iluminat Signify


  Signify este lider, cu servicii de iluminat particularizate, care furnizează un iluminat la calitatea pe care compania dvs. o merită.

  Servicii profesionale

  Soluții de iluminat particularizate
  servicii profesionale
  Indiferent dacă vă îmbunătățiți corpurile de iluminat sau reproiectați în întregime sistemul, vă putem ajuta să transformați iluminatul astfel încât să funcționeze bine atât pentru dvs. cât și pentru compania dvs.

  Servicii de asistență pe întreaga durată de utilizare

  Prelungiți durata de viață a sistemului dvs. de iluminat
  Servicii de asistență pe întreaga durată de utilizare
  Iluminatul este o parte importantă a afacerii dvs. De aceea oferim planuri de întreținere particularizate, pentru ca sistemul de iluminat să funcționeze la capacitate maximă de-a lungul timpului.

  Servicii gestionate

  Lăsați-ne să avem grijă de iluminatul dvs.
  Servicii gestionate
  De la designul inițial și instalare până la funcționare și întreținere, avem tot ce vă trebuie. Vă puteți concentra asupra activităților la care excelați.

  Doriți să aflați mai multe?


  Contactați centrul local pentru
  întrebări și informații