Vizitați acum site-ul web Philips lighting. O variantă localizată este disponibilă pentru dvs.
Sugestii

  Servicii de iluminat
  care corespund nevoilor dvs. de afaceri

  Servicii de iluminat care generează valoare


  Tehnologiile de iluminat din prezent pot oferi mult mai mult decât lumină. Philips este lider, cu serviciile sale inovatoare și personalizate de iluminat care vă oferă calitatea luminii de care aveți nevoie cu un cost substanțial redus al energiei, îmbunătățindu-vă totodată rezultatele operaționale.

   

  Serviciile Philips includ evaluarea echipamentelor de iluminat de care dispuneți în prezent, crearea unui nou plan de iluminat, întreținere lipsită de probleme, asistență de la distanță și performanțe de iluminat garantate. Deveniți partener Philips și transformați iluminatul într-un factor esențial pentru succesul companiei dvs. Noi ne ocupăm de lumină – astfel încât dvs. să vă puteți ocupa de afaceri.

  Planul ideal de servicii pentru nevoile dvs. legate de iluminat

  servicii profesionale – servicii Philips Lighting
  Servicii profesionale
  Cunoștințe despre iluminat și design personalizat
  Intenționați să vă modernizați echipamentele de iluminat? Ținând cont de nevoile și dorințele dvs., vă vom evalua instalația existentă și vă vom oferi informații și recomandări clare pentru optimizarea proiectului dvs. de iluminat. Acest lucru poate include orice, de la o reproiectare completă la simpla înlocuire a becurilor cu LED-uri.
  servicii pentru întreaga durată de viață – Servicii Philips
  Servicii pentru întreaga durată de viață
  Prelungiți durata de viață a instalației dvs. de iluminat
  Infrastructura dvs. de iluminat este unul dintre elementele de bază ale organizației dvs., deci această investiție trebuie protejată. Cu un plan corect de întreținere și cu serviciile noastre de asistență de la distanță, vă putem ajuta să prelungiți durata de viață a produselor dvs. și să optimizați performanțele acestora, cu mai puține întreruperi sau costuri neprevăzute.
  servicii de proiect – externalizarea infrastructurii de iluminat
  Servicii gestionate
  Performanțe orientate către rezultate  pentru sistemul dvs. de iluminat
  Pentru siguranța dvs., poate fi o idee bună să vă externalizați complet infrastructura de iluminat. Serviciile noastre gestionate vă stau la dispoziție de la designul inițial la instalare, funcționare și întreținere lipsite de probleme. Vom lua în calcul inclusiv sustenabilitatea economică și vă vom ajuta să vă reduceți la minimum amprenta de carbon.

  Aflați ce pot face sistemele de iluminat...

  Aveți întrebări? Sugestii?

  Ne puteți contacta în orice moment –
  vom aprecia orice opinii doriți să ne transmiteți!