Vizitați acum site-ul web Philips lighting. O variantă localizată este disponibilă pentru dvs.
Sugestii
  Închidere filtre Afişare filtre
  Afişare mai multe filtre
  Afişare mai puţine filtre
  • Produs
  • Wattaj (W)
  • Reglarea intensităţii luminoase
  • IK rating
  • IES
  • Broșura

  Sortare după:

    Informaţii despre familia de produse

    Dispozitivul Philips UV-C cu montaj pe tavan, ca parte a seriei de dispozitive de dezinfectare a aerului, este proiectat pentru a fi utilizat la dezinfectarea aerului din partea superioară a spațiilor închise pentru o gamă largă de aplicații. Optimizată pentru tavanele joase, distribuția radiației UV-C este în cea mai mare parte realizată la nivelul dispozitivului și deasupra acestuia. Radiația este controlată de reflectoare specifice și de elemente de ghidare. Acest dispozitiv dezinfectează volumul de aer dintr-un spațiu, în timp ce asigură continuitatea activităților dumneavoastra cotidiene ce se defășoară sub zona în care dispozitivul este activ.

    Benefits

    Permite dezinfectarea silențioasă a aerului în timp ce activitatea cotidiană continua sub zona în care dispozitvul este activ
    Inactivează 99,9% din virusurile Coliphage φX174 în aer în decurs de 10 minute într-o cameră cu circulație suficientă a aerului (vă rugăm să consultați „mai multe informații URL”)
    Utililzează lămpi și balasturi(drivere) Philips
    Prietenos cu mediul - nu emite ozon în timpul sau după utilizare.

    Caracteristici

    Lămpi Philips PL-S TUV 4x9W incluse
    Maximul radiației UV( unde scurte) are lungimea de undă de 253.7 nm (UV-C)
    Controlul distribuției radiației UV-C la nivelul și deasupra dispozitivului este realizată cu ajutorul reflectorului specific și a elementelor de ghidare, unde oamenii nu sunt prezenți
    Montaj pe tavan sau pe perete
    Respectă standardul IEC 62471 referitor la siguranța fotobiologică

    Utilizări

    Birouri
    Retail
    Magazine alimentare
    Industria hotelieră
    Școli
    Bănci
    Săli de baie

    Avertizare și securitate

    PERICOL: Produs UV din grupa de risc 3. La fel ca orice sistem de dezinfecție, lămpile și dispozitivele UV-C trebuie instalate și utilizate în mod corect. Expunerea directă la UV-C poate fi periculoasă și poate provoca reacții asemănătoare arsurilor solare la nivel tegumentar și deteriorări grave ale corneei. Deoarece radiațiile UV-C sunt invizibile pentru ochi, dispozitivul pentru dezinfectarea cu UV-C a aerului din spațiile închise trebuie montat cu respectarea măsurilor de protecție adecvate, pentru utilizarea în siguranță a acestuia. Dispozitivele pentru dezinfecție cu radiație UV-C a aerului din spațiile închise trebuie utilizate exclusiv ca elemente integrate într-un sistem compus din protecții de siguranță adecvate, cum ar fi cele indicate în instrucțiunile de montaj și/sau manualul de utilizare, dar fără a se limita la acestea.Expunerea directă la UV-C este periculoasă. Sistemele de aparate de iluminat Philips UV-C trebuie vândute doar prin parteneri calificați și trebuie instalate de specialiști, în conformitate cu cele mai stricte cerințe Philips, legale și de siguranță. Produsele noastre UV-C nu sunt destinate utilizării în aplicații sau activități care pot cauza și/sau conduce la deces, vătămări personale și/sau daune asupra mediului.
    Fişiere de descărcat
    Leaflets
    Imagini
    Instrumente aferente
    • Bifaţi un produs pentru a-l adăuga
      
    • Bifaţi un produs pentru a-l adăuga
      
    • Bifaţi un produs pentru a-l adăuga
      
    Bifaţi un produs pentru a-l adăuga

    Vezi de unde poți

    cumpăra


    Găsiţi cel mai apropiat distribuitor sau partener
     

    Imagine cu harta lumii