Vizitați acum site-ul web Philips lighting. O variantă localizată este disponibilă pentru dvs.
Sugestii
  Închidere filtre Afişare filtre
  Afişare mai multe filtre
  Afişare mai puţine filtre
  • Produs
  • Efficacy
  • Flux luminos (lm)
  • De culoare corelată (K)
  • IES
  • Broșura

  Sortare după:

    Informaţii despre familia de produse

    Pacific LED gen5 este un aparat de iluminat cu LED inovator, cel mai bun din clasa sa, care este apreciat pentru performanțele sale optime. Acesta îndeplinește cerințele solicitante ale industriilor contemporane și dure. Este un aparat de iluminat foarte robust, compact și fiabil, cu o calitate excelentă a luminii, cu un grad ridicat de protecție mecanică (IK08), la apă și praf (IP66), combinat cu rezistență chimică dovedită, Pacific LED gen5 poate rezista perfect condițiilor dure din industria auto, alimentară și grea. parcări garaje și depozite. Aparatele de iluminat Pacific LED gen5 oferă o calitate superioară a luminii, un ilumiant fără umbre și o lumină omogenă, oferită cu sisteme optice multiple și o gamă largă de fluxuri luminoase (până la 15.000 lm). Acest lucru asigură mai multă flexibilitate în planificarea optimizată a schemelor de iluminat. Acestea sunt, de asemenea, proiectate cu o abordare circulară, ceea ce înseamnă că aceste aparate de iluminat complet servisabile pot fi actualizate pentru a-și extinde ciclul de viață general. Aparatele de iluminat se remarcă datorită instalării rapide și ușoare, care facilitează prin cablare și diverse opțiuni de conectare și montare. Se remarcă de asemenea, datorită TCO-ului lor atractiv, eficienței energetice și ușurinței de întreținere - cu o întrerupere minimă a operațiunilor în aplicații solicitante. Pentru a profita la maximum de Pacific LED gen5, integrarea de sisteme cu Interact Industry oferă oportunități suplimentare pentru o eficiență optimizată, economisire de energie, gestionare îmbunătățită a luminii, productivitate și siguranță. Aceste aparate de iluminat sunt pregătite pentru viitor din toate punctele de vedere. Descoperiți Pacific LED gen5. Performanță optimă pentru medii solicitante.

    Benefits

    Durata lungă de viață vă oferă liniște sufletească în ceea ce privește instalația dumneavoastră de iluminat.
    Adecvat pentru aplicația dumneavoastră industrială, datorită gamei largi de industrii pe care le acoperă, inclusiv producția alimentară, industria grea și industria chimică, industria auto, garaje și depozite.
    Reduce costurile de întreținere datorită întreținerii ușoare și disponibilității pieselor de schimb, cu o abordare modulară.
    Poate fi integrat într-o instalație de iluminat conectată la Interact, pentru a vă optimiza operațiunile și a maximiza economisirea de energie și cunoștințele.

    Caracteristici

    Eficiență energetică sporită și durată mare de viață: până la 160 lm/W și durată de viață de până la 100.000 de ore L80.
    Acoperire extinsă pentru aplicații, cu flux luminos extins (flux luminos de până la 15000) și o gamă largă de elemente optice, combinată cu materiale de înaltă calitate, cu rezistență chimică.
    Arhitectură robustă și compactă, cu protecție sporită împotriva apei și prafului (IP66), combinată cu un grad ridicat de protecție mecanică (IK08).
    Distribuție a luminii cu uniformitate ridicată, control asupra efectului de orbire și fără umbre.
    Instalare și întreținere fără probleme.

    Utilizări

    Procesarea alimentelor
    Structuri de parcare
    Producție;
    Centre de distribuție/depozite

    Avertizare și securitate

    În timp, radiațiile UV vor deteriora materialul, ceea ce va duce la pierderea impermeabilității și a gradului de protecție IP66.
    Nu montați aparatul de iluminat în locații în care va fi expus la lumina directă a soarelui.
    Fişiere de descărcat
    Leaflets
    Imagini
    Software plugins
    • Bifaţi un produs pentru a-l adăuga
      
    • Bifaţi un produs pentru a-l adăuga
      
    • Bifaţi un produs pentru a-l adăuga
      
    Bifaţi un produs pentru a-l adăuga

    Vezi de unde poți

    cumpăra


    Găsiţi cel mai apropiat distribuitor sau partener
     

    Imagine cu harta lumii