Vizitați acum site-ul web Philips lighting. O variantă localizată este disponibilă pentru dvs.
Sugestii
  Închidere filtre Afişare filtre
  Afişare mai multe filtre
  Afişare mai puţine filtre
  • Produs
  • Efficacy
  • Flux luminos (lm)
  • De culoare corelată (K)
  • IES
  • Broșura

  Sortare după:

    Informaţii despre familia de produse

    Designul echilibrat, clasic, combinat cu cele mai recente și eficiente tehnologii de conectare pregătite pentru evoluțiile viitoare fac din CityClassic gen2 un produs valoros, real și decorativ pentru aplicațiile de iluminat urban. Datorită tehnologiei LED, aparatele de iluminat din zilele noastre au o eficacitate energetică și optică foarte ridicată. Lansând modelul CityClassic gen2, Philips vă oferă diversitate și flexibilitate privind designul și funcționalitatea. În ceea ce privește funcționalitatea, utilizarea platformei standardizate și optimizate Ledgine-O de la Philips cu fluxuri luminoase între 600 și 6.500 lm, permite optarea pentru oricare dintre cele 30 de variante optice și distribuții plus CRI-uri și CCT-uri diferite, conduc la performanțe și confort vizual fantastice, încorporând opțiuni de conectare pregătite pentru viitor, toate acestea într-un design clasic și echilibrat. Pe lângă aceasta, CityClassic Plus gen2 oferă opțiunea de a utiliza platforma unică Philips ClearGuide LED ca interpretare modernă și decorativă pentru sursa familiară, orizontală instalată în cadrul reflectorului tip cilindru, respectând forma clasică atât de apreciată a aparatuui de iluminat de-a lungul timpului. De asemenea, sunt disponibile și versiunile Dark Sky dedicate, cu cerințe ULR scăzute. Familia este configurată în manieră modulară. Există două mărimi, mare și mică, fiecare cu pălăria corespunzătoare. Ambele pot fi selectate fără pălărie, în versiunea Torch. De asemenea, puteți opta pentru combinați cu stâlpii și brațele selectate din catalogul Philips. Combinați și îmbinați în funcție de aplicația pe care o doriți. Instalarea este foarte simplă prin utilizarea unui conector mama/tată cu grad de protecție IP în ștuț. Pentru reparații și întreținere ușoare sau pentru îmbunătățiri viitoare, de exemplu pentru conectare, capacul aparatului se poate demonta, fără scule, cu ajutorul clemelor din oțel inoxidabil. Placa aparataj a echipamentului poate fi demontată cu ușurință prin slăbirea fără a necesita scule, a celor două șuruburi de fixare. După demontarea plăcii aparataj a echipamentului, pot fi montate/înlocuite ușor și rapid globul GentleBeam pentru confort luminos ridicat și/sau reflectorul de protecție BL2 destinat pentru ecranarea luminii în spatele aparatului.

    Benefits

    Design echilibrat, simplu, fără vârstă.
    Sunt disponibile variante de confort vizual.
    Ușor de instalat, deschiderea și închiderea aparatului se face fără a utiliza scule.
    Etichetă de Service Philips Service Tag.
    Versiune Dark Sky optimizată pentru a îndeplini cerințele privind nivelul ULR foarte scăzut.

    Caracteristici

    Tehnologie LED eficientă energetic și optic, cu opțiuni pentru adăugarea unui sistem GentleBeam de iluminat difuz confortabil și/sau reflectorul BL2 care elimină lumina obtruzivă din spatele aparatului de iluminat.
    Opțiune de conectare pregătită pentru evoluțiile viitoare prin soclul Zhaga.
    Platforma standardizată Ledgine-O LED de la Philips care include o gamă largă de sisteme optice, compatibile efectiv cu orice aplicație sau platformă decorativă ClearGuide LED.

    Utilizări

    Străzi rezidențiale.
    Zone urbane precum piețele, parcurile și centrele comerciale.
    Zone de promenadă, alei pietonale, trotuare sau piste de biciclete.
    Zone comerciale.
    Birouri sau unități industriale.
    Fişiere de descărcat
    Leaflets
    Imagini
    Software plugins
    • Bifaţi un produs pentru a-l adăuga
      
    • Bifaţi un produs pentru a-l adăuga
      
    • Bifaţi un produs pentru a-l adăuga
      
    Bifaţi un produs pentru a-l adăuga

    Vezi de unde poți

    cumpăra


    Găsiţi cel mai apropiat distribuitor sau partener
     

    Imagine cu harta lumii