Vizitați acum site-ul web Philips lighting. O variantă localizată este disponibilă pentru dvs.
Sugestii
  Închidere filtre Afişare filtre
  Afişare mai multe filtre
  Afişare mai puţine filtre
  • Produs
  • IES
  • Broșura

  Sortare după:

    Informaţii despre familia de produse

    HF-Matchbox Blue este un balast accesibil, fiabil, compact, ușor și de înaltă frecvență pentru utilizare cu puteri de sistem sub 25 W în combinație cu lămpi TL mini, TL-D, TL5 și TL5c, PL-T/C și PL-L /S. Gama HF-M Blue are un design robust, îndeplinește toate standardele internaționale relevante de siguranță și performanță și are un indice de eficiență energetică (CELMA EEI) de A2. Balastul este conceput pentru utilizare în interior. Pentru aplicații în exterior, aparatul de iluminat trebuie să fie de ClasaⅠ minimă și să fie suficient protejat împotriva apei și a prafului. Instalarea ar trebui, de asemenea, să fie protejată împotriva oricăror supratensiuni provenite de la fulgere sau orice altă protecție electrică necesară, așa cum este considerată într-o astfel de instalare și aplicație tipică.

    Benefits

    Repornirea automată (după căderi de tensiune sau după schimbarea lămpii) asigură funcţionarea uşoară şi schimbarea fără probleme a lămpii.
    Adecvat pentru utilizarea în aparate de iluminat din clasa I sau clasa II

    Caracteristici

    Potrivit pentru funcţionare de urgenţă la CC între 190 V şi 254 V
    Pornire programată, fără scintilaţie, pre-încălzită (<0.8 s); peste 8.000 comutări de pornire/oprire pe o lampă (în funcţie de combinaţia lampă/balast)
    Repornirea automată (după căderi de tensiune sau după schimbarea lămpii) asigură funcţionarea uşoară şi schimbarea fără probleme a lămpii.

    Utilizări

    Utilizat cu sisteme de control şi detecţie a mişcării precum Philips OccuPlus în aplicaţii în care lămpile rămân aprinse pentru o perioadă îndelungată iar ciclul de comutare este rar (de ex. de maxim trei ori pe zi)
    În principal pentru aplicaţii pentru interior ca spoturi, aparate de iluminat orientate în jos, casete luminoase, instalaţii de urgenţă şi siguranţă utilizate pe scară largă în magazine, clădiri de birouri, hoteluri, locuinţe private şi clădiri rezidenţiale
    Aplicaţii casnice cum ar fi iluminatul exterior pentru grădină, iluminatul garajelor, scărilor
    Fişiere de descărcat
    Leaflets
    Imagini
    • Bifaţi un produs pentru a-l adăuga
      
    • Bifaţi un produs pentru a-l adăuga
      
    • Bifaţi un produs pentru a-l adăuga
      
    Bifaţi un produs pentru a-l adăuga

    Vezi de unde poți

    cumpăra


    Găsiţi cel mai apropiat distribuitor sau partener
     

    Imagine cu harta lumii