Vizitați acum site-ul web Philips lighting. O variantă localizată este disponibilă pentru dvs.
Sugestii

  Pragmatic dar și distractiv, Philips Hue poate schimba total unele activități din viața de zi cu zi.

   

  Încă nu știai câte poți face cu el? Hai să descoperim împreună!

  3 aspecte din viața de zi cu zi pe care poți (și ar trebui) să le controlezi cu Philips Hue

   

  Cânddiscutăm despre casa inteligentă, una dintre cele mai importante aspecte de luat in seama este modul in care putem controla lumina, datorita nenumăratelor aspecte pozitive pe care le poate avea iluminatul în viața noastră. 

   

  Lumina este prezentă în fiecare moment al vieții noastre de zi cu zi - folosim lumina dimineata cand ne trezim, sau la birou pentru a compensa lipsa luminii soarelui in zilele noroase  și inclusiv seara cand revenim acasa pentru a ne relaxa si pregati pentru culcare. Cu rol utilitar si practic, lumina este prezentă în orice spatiu locuibil și o putem folosi pentru a ne usura viata . Modul in care poti folosi lumina poate căpăta noi valențe cu sistemul personal de iluminat wireless Philips Hue:

  1. Poți controla lumina de la distanță 


  Cu siguranță ți s-a întâmplat și ție să intri în casa ta într-o beznă totală, cu o sacoșa grea în mână și călcând pe niște pantofi lăsați la ușă, pipăind peretele în căutarea întrerupătorului. Ei bine, imaginează-ți că lumina din casa ta se poate aprinde înainte să deschizi ușa și să intri în casă. Doar setezi din aplicația HUE functia de geolocalizare si poti automatiza lumina ca se va aprinde instant in momentul in care ajungi in proximitatea casei.  

   

  Chiar si cand pleci de acasă si deja te-ai urcat in mașină si ti-ai adus aminte ca ai uitat lumina deschisa intr-una din camere, poti deschide doar aplicatia Hue de pe telefon si poti stinge foarte usor acel bec aprins cu o simpla atingere, fara sa reintri in casa si fara sa folosesti intrerupatorul. Poti verifica astfel in orice moment din zi sau noapte  daca ai uitat o lumină aprinsă pe undeva prin casă si la fel de usor o poti stinge sau aprinde de la distanta.

   

  Controlul luminii de la distanță e util și pentru momentele când abia te-ai făcut comod în pat sau în canapea, ți-ai pus un film și pur și simplu nu vrei să te mai deplasezi până la întrerupător. Sau pentru diminețile de iarnă, cand e întuneric afară, si ai nevoie de ceva care să te faca sa te ridici din pat usor, Philips Hue te-ar putea ajuta să te trezești cu ajutorul luminii, ca un rasarit de soare. Nu te-ai simti astfel mult mai bine? 

  2. Ai lumina potrivită pentru fiecare activitate


  Chiar poti seta o lumină potrivită pentru fiecare activitate. De aceea ne-am instalat veioza pe noptiera din dormitor si lampadarul lângă fotoliul în care ne place să citim, sau chiar lustra potrivita deasupra mesei, pentru a lua masa impreuna cu familia. Instaland becurile si corpurile de iluminat Philips HUE in fiecare camera a casei noastre, putem controla lumina din casă până în cel mai mic detaliu în funcție de nevoile noastre de iluminat.

   

  Poti seta diferite retete de culoare in functie de starea ta de spirit – poti selecta din aplicatie reteta de culoare Energizare și lumina capătă intensitatea potrivită pentru activitățile tale fizice. Selectand Concentrare, poti avea lumina potrivita pentru a face activitati care necesita o focusare sporita cum ar fi invatarea, sau chiar poti seta lumina potrivita pentru Citit, pentru a savura actiunea din cartea ta preferata – cu o simpla selectare a retetei de lumina din aplicatia Hue instalata pe telefonul sau tableta ta. 

  3. Ai aplicații care te ajută să te distrezi 

   

  Există și experiențe pe care lumina le poate îmbunătăți. Cum ar fi de exemplu, să asculți melodia preferata, iar luminile din casa să fie sincronizate cu ritmul muzicii? Sau să te uiți la un film preferat,  iar lumina să-ti recreeze actiunea scenariului in propria ta casa? Sau sa urmaresti un meci de fotbal iar luminile tale din casa sa se sincronizeze creeand in sufrageria ta atmosfera de pe stadion? Sau chiar să te joci un joc captivant, iar lumina să se modifice în funcție de povestea din joc? Casa ta devine astfel un spatiu in care te poti simti excelent, si aproape că nu mai ai niciun motiv să pleci de-acasă, când  poti avea parte de divertisment la nivel nemaivazut.

   

  Vezi ce poate face lumina cand becurile și muzica sunt conectate: asa cum au făcut cei de la PhoneBuff în videoclipul de mai jos. 

  Pragmatic dar și distractiv Philips Hue
  Un astfel de sistem de iluminat personal wireless este etapa firească în care va ajunge iluminarea casei inteligente. Când atât de multe lucruri pe care le folosim zi de zi au devenit inteligente - televizorul, telefonul sau ceasul - de ce să nu trecem la nivelul următor si in cazul iluminatului?