Confidențialitate Signify

La Signify, luăm confidențialitatea în serios.

Protecția datelor cu caracter personal este un element crucial în dezvoltarea tuturor produselor și serviciilor noastre. Deoarece relațiile de succes necesită încredere reciprocă și înțelegere comună, ne propunem o transparență completă în modul în care vă tratăm datele cu caracter personal.

Respectul pentru confidențialitatea dvs. ghidează modul în care ne alegem partenerii de afaceri, ne proiectăm produsele și serviciile și ne ocupăm de datele dvs. personale. Gestionăm datele dvs. în funcție de preferințele și cerințele dvs. de afaceri. Indiferent dacă sunteți consumator, client sau partener de afaceri, Philips lighting vă asigură că dețineți controlul asupra modului în care datele dvs. sunt gestionate, procesate și stocate.

Biroul nostru global de confidențialitate se angajează să gestioneze reglementările privind confidențialitatea și protecția datelor de pe tot globul. Echipa noastră centrală de confidențialitate ghidează și sprijină întreaga companie pentru a promova utilizarea fiabilă a datelor cu caracter personal și pentru a asigura conformitatea completă cu cerințele de confidențialitate.

Pe acest site web, puteți găsi detalii despre modul în care gestionăm datele personale, răspunsuri la întrebările dvs. privind confidențialitatea și informații despre cum vă puteți exercita drepturile în calitate de consumator, de client de afaceri sau altă persoană aflată într-o relație de afaceri cu Philips lighting.