Vizitați acum site-ul web Philips lighting. O variantă localizată este disponibilă pentru dvs.
Sugestii

  Necunoscut sau 

  de renume?

  Adevarati profesionisti, calitate garantata

   

  Nu mai esti un incepator, ci un adevarat profesionist. Cineva care este apreciat pentru ca isi face bine treaba. Indiferent de situatie. Profesionistul care planifica atent, face repede si lucreaza eficient. E nevoie de un efort unic pentru a realiza fiecare proiect. Nu este loc pentru greseli. Fiecare job presupune aceeasi atitudine. Reusita de la prima incercare. Acesta este si motivul pentru care ai nevoie de un partener la fel de devotat cum esti tu.

  Real pros, real quality

  Henk de Man

  Account manager

  TechTron -Veenendaal

  Olanda
   

  In domeniul instalatiilor exista o presiune constanta legata de timp – respectarea termenelor limita ale proiectelor, totul trebuie să fie facut repede. Trebuie sa reusim de la prima incercare, iar acest lucru inseamna, de asemenea, ca trebuie sa ne putem baza pe furnizorii nostri. Increderea este cruciala in activitatea noastra!

  Henk de Man

  Tony Carissimo

  Electrical Contractor

  Caro Electric Inc - Marlboro 

  Statele Unite ale Americii

   

  Munca vine acasa si casa vine la munca”... acest lucru este parte integranta din ceea ce inseamna sa fii un contractor de instalatii electrice independent. La finalul unei zile lungi, lucrurile mici sunt cele care conteaza. Am calcat pe urmele tatalui meu si am invatat cum sa fac lucrurile sa se aprinda. Si sa reusesc de la prima incercare.

  Tony Carissimo

  Ghicesti cum sau 
  Stii cum?


  "Pachetele de aplicare" le permite instalatorilor sa vina cu o oferta avantajoasa catre clientii end-user care au proiecte mici spre medii, oferindu-le solutii de imbunatatire a instalatiei de iluminat si asigurandu-le un spatiu de lucru mai confortabil. Include 9 aplicatii: birouri, coridoare, industrie, depozitare, parcari auto, macelarii, patiserii, sali de clasa, toaleta. Cauti un ghid de utilizare al acestor aplicatii?

  Inregistreaza-te

   

  Aboneaza-te la newsletter si vei fi la curent cu noutatile Philips!
   

  Abonare

  Gaseste un distribuitor

   

  Gaseste cel mai apropiat distribuitor sau partener

   

  Caută un partener Philips în zona ta

  Contactacteaza-ne

   

  Ai intrebari? Nu ezita sa ne contactatezi!

   

  Contactacteaza-ne

  Produse & Sisteme de Iluminat