Vizitați acum site-ul web Philips lighting. O variantă localizată este disponibilă pentru dvs.
Sugestii

  Sportul preferat dus la perfecțiune

  Vă oferim cele mai recente sisteme de iluminat sportiv cu LED de înaltă eficiență, o soluție de iluminat completă cu sistem de comandă wireless PerfectPlay și reflectoare cu LED integrate, pentru toate tipurile de sporturi în aer liber, care poate satisface cerințele tuturor centrelor sportive de exterior, de la cele mai mici, până la cele mai complexe.

  Iluminat pentru terenurile de fotbal

   

  Deoarece fotbalul de agrement este practicat de obicei seara, iluminatul eficient maximizează oportunitatea de participare la joc. Chiar dacă nivelul de iluminare va fi în mod evident mai redus, comparativ cu meciurile transmise în direct, calitatea luminilor trebuie să fie una superioară în ceea ce privește uniformitatea, confortul vizual și limitarea luminii supărătoare, în special în zonele rezidențiale, unde se găsesc de regulă centrele sportive de agrement.

  Iluminat pentru fotbal – Reflectoare cu LED

  Iluminatul pentru hockey

   

  Iluminatul de bună calitate este esențial pentru sporturi precum hockey, unde jucătorii trebuie să reacționeze rapid ca să atingă pucul mic și rapid. Acest aspect al jocului necesită o distribuție uniformă a luminii, și o temperatură a culorilor similară luminii naturale.

  Iluminat pentru hockey – Reflectoare cu LED

  Iluminat pentru terenurile de tenis

   

  În cazul iluminatului unui teren de tenis, obiectivul este să asigurați o vizibilitate bună, care să permită atât jucătorilor, cât și spectatorilor, să urmărească evoluția meciului. Mingea, indiferent de locație și viteză, trebuie să fie întotdeauna vizibilă.

  Iluminat pentru terenuri de tenis – Reflectoare

  Iluminat pentru terenurile de rugby 

   

  Iluminatul trebuie să asigure o lumină uniformă pe întreaga suprafață de joc. De asemenea, trebuie să asigure vizibilitatea totală a mingii în zbor, să ofere condițiile optime de vizibilitate pentru jucători, reprezentanți oficiali și spectatori.

  Trebuie avută grijă, astfel încât reflectoarele amplasate în spatele acoperișului să nu proiecteze umbrele pe terenul de joc.

  Reflectoare LED pentru terenuri de rugby – Iluminat intensiv

  Iluminat pentru centrele de atletism

   

  Buna vizibilitate pentru atleți, arbitri și reprezentanții oficiali ai echipelor le permite să urmărească absolut tot ce se întâmplă în zona de competiție sau de antrenament, pentru a putea obține cele mai bune performanțe posibile și/sau pentru a putea lua cele mai bune decizii. Spectatorii trebuie să poată urmări performanțele atleților pe teren, dar trebuie să poată vedea și alte acțiuni din imediata vecinătate. De asemenea, iluminatul trebuie să le permită spectatorilor să intre și să iasă în siguranță în și din incintele sportive.

  Iluminat sportiv – Centre de atletism

  Iluminatul terenurilor de golf

   

  Marcajele de distanță trebuie să fie vizibile clar, iar jucătorul trebuie să poată urmări mingea în zbor. În timp ce zonele punctelor de start necesită lumini separate, trebuie instalate sisteme de iluminare generală pe întreaga lungime a suprafeței terenului de golf.

  Reflectoare cu LED pentru terenuri de golf – Iluminat pentru terenuri sportive

  Iluminatul terenurilor de joc

   

  Terenurile de joc proiectate pentru mai multe tipuri de sporturi trebuie să fie dotate cu sisteme de iluminat care să satisfacă nevoile diverselor sporturi. Trebuie avută grijă ca sistemul de iluminat proiectat să asigure uniformitate și un volum suficient al luminii, cu efecte de orbire și poluare luminoasă minimizate.

  Iluminat pentru terenuri sportive – Reflectoare cu LED

  Iluminat pentru terenuri de baseball/softball

   

  Un sport rapid, precum baseballul sau softballul, necesită niveluri ridicate de iluminare, pentru a facilita urmărirea acțiunilor și a mingii în zbor. Majoritatea acțiunilor rapide au loc în terenul interior cu dimensiuni reglementate, care va necesita un nivel de iluminare și o uniformitate generală a luminii semnificativ mai mari decât terenul exterior.

  Iluminat pentru terenuri de baseball – Iluminat pentru softball

  Profitați de flexibilitate și control asupra sistemului de iluminat cu PerfectPlay
   

  Caracteristici principale ale produsului

  Doriți să știți mai multe?

   

  Discutați cu centrul de contact local pentru întrebări și informații.