Vizitați acum site-ul web Philips lighting. O variantă localizată este disponibilă pentru dvs.
Sugestii

  Iluminat de interior fără rivali

  Vă oferim cele mai recente sisteme de iluminat sportiv cu LED de înaltă eficiență, o soluție de iluminat completă cu sistem de comandă wireless PerfectPlay și reflectoare cu LED integrate, pentru toate tipurile de sporturi de interior, care poate satisface cerințele tuturor centrelor sportive, de la cele mai mici, până la cele mai complexe.

  Iluminat de interior pentru terenurile de tenis

   

  Obiectivul este să asigurați o vizibilitate bună, care să permită atât jucătorilor, cât și spectatorilor, să urmărească evoluția meciului. Mingea, indiferent de locație și viteză, trebuie să fie întotdeauna vizibilă. O bună vizibilitate implică crearea de contrast suficient între obiecte și fundal, niveluri de iluminare bună și o distribuție optimă a luminii pe suprafața de joc (uniformitate).

  Iluminat de interior pentru terenuri de tenis – Reflectoare cu LED de interior

  Iluminat de interior pentru bazine de înot

   

  Condiția principală este ca utilizatorii să fie în siguranță, prin asigurarea unui nivel de iluminare corespunzător și prin controlul reflexiilor pe suprafața apei. Controlul reflexiei pe suprafață este foarte important, deoarece permite personalului să intervină dacă înotătorii aflați în bazin se confruntă cu probleme. Date fiind natura complexă a designului bazinelor de înot și restricțiile de poziționare a reflectoarelor, este important ca sistemul de iluminat să fie conceput în fazele incipiente de proiectare a bazinului.

  Iluminat de interior pentru bazine de înot – Reflectoare cu LED de interior

  Săli sportive polivalente

   

  Centrele sportive proiectate pentru mai multe tipuri de sporturi trebuie să fie dotate cu sisteme de iluminat care să satisfacă nevoile diverselor sporturi. Trebuie avută grijă ca sistemul de iluminat proiectat să asigure uniformitate și un volum suficient al luminii, cu efecte de orbire minimizate. Corpurile de iluminat trebuie poziționate astfel încât să nu împiedice vederea jucătorilor și a reprezentanților oficiali.

   Iluminat multifuncțional pentru săli sportive polivalente – Iluminat intensiv Philips

  Iluminatul pentru hockey pe gheață

   

  Vizibilitatea obiectelor mobile este influențată de unghiuri, de viteză, de luminozitatea fundalului și a obiectelor înconjurătoare. Este nevoie de un sistem de iluminat la standarde înalte, deoarece pucul mic, negru și rapid să contrasteze puternic cu gheața, astfel încât să fie vizibil atât pentru spectatori, cât și pentru jucători. Acest lucru este adevărat în special acolo unde distanța dintre gheață și spectatori este mare, cum ar fi arenele sau sălile sportive.

  Deoarece gheața acționează ca un bun reflector de difuzie, trebuie evitate modelele de lumină puternice care pot distrage atenția de la joc. O bună uniformitate a luminii este importantă pentru vizibilitatea pucului.

  Iluminat pentru hockey pe gheață – Reflectoare de interior

  Profitați de flexibilitate și control asupra sistemului de iluminat cu PerfectPlay

  Caracteristici principale ale produsului

  • GentleSpace gen2
   GentleSpace gen2

  Doriți să știți mai multe?

   

  Discutați cu centrul de contact local pentru întrebări și informații.