TunneLogic

Iluminatul inteligent al tunelurilor

Mențineți siguranța șoferilor pe întreaga lungime a tunelului folosind iluminatul inteligent pentru tuneluri.

Gestionați cu ușurință iluminatul tunelurilor

Pentru siguranța șoferilor, utilizați TunneLogic – un sistem complet de control și monitorizare a iluminatului pentru tuneluri, ușor de instalat, de utilizat și de întreținut.

Proiectat special pentru iluminatul cu LED, TunneLogic vă permite să oferiți șoferilor mai multă siguranță, mai multă vizibilitate și o experiență excelentă pe întreaga lungime a tunelului.

Configurarea simplă a sistemului minimizează închiderea drumurilor, timpul de nefuncționare și costurile. Informațiile privind starea sistemului vă ajută să identificați și să remediați rapid defecțiunile pentru a vă proteja investiția și pentru a menține un trafic fluid.

Puteți controla și monitoriza sistemul inteligent de iluminat al tunelurilor printr-un sistem de monitorizare de la distanță sau o rețea SCADA.

Optimizați iluminatul și siguranța folosind un sistem de iluminat pentru tuneluri conceput special pentru tehnologia de iluminat cu LED.

Avantajele TunneLogic pe scurt

Optimizați iluminatul pe întreaga lungime a tunelului

Reduceți efectul de „gaură neagră” pentru a spori siguranța traficului, folosind sistemele de comandă pentru tuneluri L20, concepute special pentru tehnologia de iluminat cu LED.

Reduceți la minimum închiderile tunelurilor

Planificați mai eficient întreținerea de rutină folosind monitorizarea continuă a iluminatului inteligent al tunelurilor.

Controlați și operați sistemul de la distanță

Conectați-vă la sistemul de monitorizare de la distanță sau la rețeaua SCADA pentru un nivel mai înalt de control și vizibilitate.

Instalare rapidă

Implementați rapid noul sistem de iluminat inteligent pentru tuneluri, datorită instalării „plug and play” și configurării ușoare.

Reduceți costurile operaționale

Iluminatul cu LED eficient energetic oferă o experiență excelentă a șoferilor la costuri scăzute.

Ce se poate face cu TunneLogic

TunneLogic de la Philips lighting este un sistem de control și monitorizare a iluminatului tunelurilor, conceput special pentru tehnologia cu LED.

Cum funcționează

Diferite tuneluri și pasaje subterane necesită configurații diferite de iluminare. Cu TunneLogic, aveți un sistem flexibil de iluminare a tunelurilor, care poate fi adaptat cerințelor specifice proiectului dumneavoastră. Alegeți configurația care corespunde nevoilor tunelului dvs. 

 

Unitatea de comandă principală (MCU)

Vă permite să monitorizați și să controlați corpurile de iluminat. Dacă doriți, îl puteți conecta la sistemul dumneavoastră de management SCADA.

Gateway-urile de grup DALI

Sisteme conectate în rețea, care controlează sistemul dvs. inteligent de iluminat al tunelurilor.

Instrumentul de măsurare a luminozității

Măsoară fluxul luminos emis de sistemul de iluminat cu LED al tunelului, pentru a se asigura că este optim pentru șoferi, și, în caz contrar, alertează unitatea MCU.

Corpuri de iluminat cu LED

Se integrează perfect în sistemul de iluminat al tunelului, asigurând nivelul corect de iluminat în orice condiții.

Contactați-ne

Apelați la centrul local de contact dacă aveți întrebări sau doriți informații

Descărcări

Mai multe despre iluminatul pentru...