Vizitați acum site-ul web Philips lighting. O variantă localizată este disponibilă pentru dvs.
Sugestii

  Creați-vă propria semnătură luminoasă
  Tipuri de LED-uri

  Iluminat interior pentru magazin care este întotdeauna în tendințe

   

  Transformați-vă magazinul și colecția de modă într-o experiență de retail uimitoare, cu tipurile de LED-uri Philips. Descoperiți iluminatul de semnătură care scoate în evidență tot ce este mai bun din fiecare produs și zonă de aplicație, astfel încât albul să fie mai luminos, negrul mai accentuat, culorile mai vii, iar albastrul denim mai evident. Cu tipurile de LED-uri, puteți crea o experiență de retail acaparantă, la care clienții nu vor dori să renunțe.

  tipuri de led-uri

  Încercați tipurile de LED-uri

   

  Descoperiți cum puteți alege tipurile de LED-uri corecte pentru colecția dvs., pentru a crea impresia dorită și a exprima caracteristicile unice ale brandului.

  Ce emoție transmite brandul dvs.? 

  Standard 930

  Aplicați culori calde și nuanțe de alb delicate, pentru a crea o atmosferă delicată, primitoare și descoperiți cum puteți fi creativi, la costuri avantajoase.

  Alb Premium

  Noul reper pentru magazinele de modă, oferind nuanțe de alb mai puternice datorită celei mai bune tehnologii de pe piață, dar cu compromisuri minime în ceea ce privește economiile de energie.

  Alb clar

  Sporiți impactul vitrinelor. Evidențiați variațiile tonurilor de alb, adăugați contrast la tonurile de negru și creați un efect strălucitor real, menținând în același timp tonurile calde ale pielii.

  Premium Color

  Sporiți contrastul dintre culori și alb și atingeți noi profunzimi de culoare pentru o experiență de modă mai saturată și mai vibrantă, care nu va afecta fundalul, dar va avea un efect pozitiv asupra eficienței energetice.

  Denim

  Evidențiați diferența dintre culoarea denim – chiar și denimul prespălat – și materialele decolorate, fără a afecta ambianța din magazin.

  Redarea culorii și saturația culorii


  Culoarea este esențială pentru modă. Indicele de redare a culorii (CRI) este utilizat pentru a descrie felul în care sunt percepute culorile sub diferite surse de lumină. Cu toate acestea, CRI nu conține informații privind culorile saturate. Pentru același CRI, puteți avea culori sub-saturate sau supra-saturate. Graficul din dreapta indică clar acest lucru pentru CRI 70, care poate fi asociat cu culori de tricouri extrem de sub-/supra-saturate. Astfel, am dezvoltat tipurile de LED-uri Philips pentru a umple acest gol și a vă permite să vă puneți în valoare colecțiile și să creați experiențe deosebite.
  Redarea culorii

  Indice de redare a culorii versus Indicele gamei de culoare

  Colecția Jef Montes a uimit lumea modei din Londra cu materialele sale, concepute pentru o interacțiune fantastică cu LED-urile Crisp White

   

  Colecția Montes a fost concepută special pentru a permite Philips Lighting să prezinte posibilitățile pe care iluminatul cu LED-uri albe le deschide pentru magazine, cu efecte spectaculoase.

   

  Pe întreg parcursul carierei sale, Montes a fost fascinat de materialele cu memorie luminoasă și de modul în care lumina este reflectată de diferite suprafețe; pentru această colecție, acesta a studiat interacțiunea dintre lumină și creațiile sale. Inspirată de produsele de iluminat pentru magazine Philips Crisp White, colecția Illuminosa & Velero a lui Jef Montes utilizează materiale precum fibra de sticlă și nailonul pentru a crea uluitoare reflexii ale luminii pe îmbrăcăminte.

   

  „Lumina joacă un rol important în crearea colecțiilor mele, iar lumina albă este extrem de importantă pentru obținerea efectului potrivit”, spune designerul olandez de modă Jef Montes. „Lumina LED-urilor albe Philips Crisp White creează reflexii interesante pe materiale, iar contururile hainelor sunt clar diferențiate datorită luminii albe.”

   

  Colecția a fost prezentată pentru prima dată la principalul magazin House of Fraser din Londra, aflat pe Oxford Street, și va fi expusă, în luna martie, și în cadrul salonului de iluminat și construcții de la Frankfurt. House of Fraser a ales gama Crisp White pentru un eveniment care a implicat deschiderea mai multor magazine din întreaga lume, dintre care cinci în Regatul Unit, care va fi urmat de deschiderea unor magazine în China.

  Studii de caz

  • Eral 55

   Eral 55

   Dynamic shop window lighting makes a powerful difference at the high-end fashion store in Milan.

  • Popper

   Popper

   Popper fashion salon in Prague offers top fitting room lighting letting its clients choose the lighting scene the items will be worn. By doing so, they increase the comfort of shoppers and also their confidence for purchasing the items selected.

  • Sneakers Molo Store

   Sneakers Molo Store

   Take a look at how the Sneakers Molo store in Prague was able to turn shoppers into customers with the help of LED lighting from Philips lighting.

  • Deichmann Hohen Neuendorf

   Deichmann Hohen Neuendorf

   German shoe retailer, Deichmann, uses a range of different lighting effects to invite, guide and inspire customers.

  • Deichmann Leipzig

   Deichmann Leipzig

   Your fashion shop façade has just a few seconds to grab the attention of passers-by. Deichmann Leipzig implemented the PerfectScene dynamic window to display their products in the best possible white LED light.

  Interact Retail

  Iluminatul magazinului. Este pretutindeni. Și dacă ar putea susține noi eficiențe operaționale, o experiență îmbogățită în magazin și ar genera date pentru analize în profunzime ale magazinului? Interact Retail susținut de iluminatul cu LED conectat vă permite să faceți toate acestea, și mai multe. Creați spații comerciale uimitoare și flexibile, generați comportamente specifice cumpărătorilor prin setarea zonelor și nivelurilor de lumină și livrați cumpărătorilor oferte în funcție de locație pe smartphone-ul lor, prin aplicația magazinului dvs. Asta înseamnă magazine cu adevărat inteligente.
  Fațada unui magazin iluminată puternic

  Doriți să știți mai multe?

   

  Discutați cu centrul de contact local pentru întrebări și informații.