Vizitați acum site-ul web Philips lighting. O variantă localizată este disponibilă pentru dvs.
Sugestii

  Atunci când siguranța 
  este esențială

  Zona restricționată


  Zonele restricționate ale aeroportului sunt un furnicar de activitate, care trebuie gestionate în siguranță și eficient. Iluminatul trebuie să fie suficient de puternic pentru a personalul să poată efectua activitățile vizuale, fără a crea efectul de orbire și disconfort.

  Zonele de parcare a avioanelor

   

  Zonele de parcare a avioanelor pentru încărcarea sau descărcarea de mărfuri, bagaje și pentru îmbarcarea și debarcarea pasagerilor trebuie să fie iluminate eficient pentru derularea operațiunilor esențiale, precum realimentarea cu carburant și controalele de siguranță.

   

  Lumina albă strălucitoare îi ajută pe membrii personalului să execute operațiunile de manevrare a mărfurilor, de aprovizionare, de alimentare cu carburant și să citească corect informațiile. Este, de asemenea, o sursă de confort pentru pasagerii care așteaptă la poartă înainte de îmbarcare, deoarece pot vedea că protocoalele de siguranță și securitate sunt respectate în mod corespunzător.

  Mai multe despre iluminatul pentru terminale

  Hangare

   

  În spatele scenei, personalul de asistență trebuie să efectueze toate sarcinile de întreținere de rutină. Iluminatul eficient este esențial pentru productivitatea și eficiența operațională. Pe lângă faptul că îmbunătățește vizibilitatea, lumina albă strălucitoare îi poate ajuta pe cei care lucrează la ore târzii din noapte să rămână vigilenți și concentrați. Astfel, puteți minimiza întreruperile și puteți îmbunătăți performanțele aeroportului privind siguranța.

  Hangar

  Logistică

   

  Siguranța angajaților din zonele logistice este de importanță capitală. Iluminatul cu LED-uri albe foarte uniform, inerent direcțional elimină umbrele și colțurile întunecate unde se pot produce accidente. Sistemele noastre de iluminat flexibile și ușor de utilizat vă permit să asigurați volumul de lumină corect, acolo și atunci când este nevoie, și să sporiți eficiența și calitatea operațiunilor. Dorim să lucrăm împreună cu dvs. pentru a vă satisface nevoile, pentru a vă ajuta să creați un sistem de iluminat intuitiv, complet funcțional, de ultimă generație.

  Doriți să știți mai multe?

   

  Discutați cu centrul de contact local pentru întrebări și informații.