Sugestii

  Lampă LED cu ventilator de tavan

  Lampă de plafon

  Bliss, Auriu 8719514334489 Caută produse similare
  • O instalație de iluminat. Întrerupătorul dvs. Trei setări de lumină.

   8719514334489

   Lampă LED cu ventilator de tavan

   Lampă de plafon

   8719514334489 Caută produse similare

   Combinați lumina personalizabilă cu o adiere confortabilă prin intermediul lămpii Philips LED cu ventilator retractabil de tavan, care include o telecomandă. Datorită paletelor transparente, care se retrag pentru a nu mai fi vizibile atunci când nu sunt utilizate, și a celor trei setări de lumină SceneSwitch, această lampă creează atmosfera perfectă în orice spațiu. Vezi toate beneficiile

  Videoclipuri

  [trigger to render Video Gallery]

  Imagini

  O instalație de iluminat. Întrerupătorul dvs. Trei setări de lumină.

  • Lampa Philips LED cu ventilator retractabil de tavan oferă o lumină puternică – dar confortabilă – pentru locuința dvs., pe care o puteți controla cu telecomanda inclusă sau cu un întrerupător de perete.

   Lampa Philips LED cu ventilator retractabil de tavan oferă o lumină puternică – dar confortabilă – pentru locuința dvs., pe care o puteți controla cu telecomanda inclusă sau cu un întrerupător de perete.

  • Lampa Philips LED cu ventilator retractabil de tavan a satisfăcut condițiile testelor stricte de siguranță și include șuruburi rezistente la cădere și un design robust, împreună cu alte caracteristici importante de siguranță.

   Lampa Philips LED cu ventilator retractabil de tavan a satisfăcut condițiile testelor stricte de siguranță și include șuruburi rezistente la cădere și un design robust, împreună cu alte caracteristici importante de siguranță.

  • Lampa Philips LED cu ventilator retractabil de tavan oferă un motor silențios, care circulă aerul din încăpere fără zgomote puternice.

   Lampa Philips LED cu ventilator retractabil de tavan oferă un motor silențios, care circulă aerul din încăpere fără zgomote puternice.

  • Spuneți adio umbrelor care se rotesc pe tavan: acest ventilator are palete transparente care pot fi pliate și introduse în corpul de iluminat atunci când nu sunt folosite.

   Spuneți adio umbrelor care se rotesc pe tavan: acest ventilator are palete transparente care pot fi pliate și introduse în corpul de iluminat atunci când nu sunt folosite.

  • Temporizatoare convenabile

   Alegeți dintre cinci temporizatoare diferite care sting lumina după o anumită perioadă de timp – și setați-le cu telecomanda.

  • Lampa Philips LED cu ventilator retractabil de tavan a fost concepută pentru a asigura o circulație puternică a aerului și o fiabilitate continuă în timp. Folosiți-o în mod independent sau cu aerul condiționat pentru o răcire mai rapidă.

   Lampa Philips LED cu ventilator retractabil de tavan a fost concepută pentru a asigura o circulație puternică a aerului și o fiabilitate continuă în timp. Folosiți-o în mod independent sau cu aerul condiționat pentru o răcire mai rapidă.

  • Telecomanda oferă un control ușor al tuturor funcțiilor lămpii și ventilatorului de tavan. Porniți sau opriți lampa sau ventilatorul, alegeți dintre cele trei viteze de ventilare, treceți prin setările de lumină SceneSwitch, utilizați caracteristica lanternă sau setați unul dintre cele cinci temporizatoare.

   Telecomanda oferă un control ușor al tuturor funcțiilor lămpii și ventilatorului de tavan. Porniți sau opriți lampa sau ventilatorul, alegeți dintre cele trei viteze de ventilare, treceți prin setările de lumină SceneSwitch, utilizați caracteristica lanternă sau setați unul dintre cele cinci temporizatoare.

  Vezi toate Specificaţile
  • Conceput pentru confortul ochilor dumneavoastră. Vizitați www.philips.com/eyecomfort pentru informații despre pâlpâire, fluctuații și alte criterii și detalii despre produs.