Branduri

 

LEDClassic: Conceput pentru a fi văzut
arată bine indiferent dacă este stins sau aprins

Alegeţi stilul clasic cu LED

Imaginaţi-vă aspectul clasic familiar al iluminatului vechi cu beneficiile noilor lămpi cu filament LED. Cu becurile eficiente energetic clasice ale Lămpilor cu LED Philips, îl puteţi obţine. Acestea sunt disponibile în toate formele pe care le cunoaşteţi şi le îndrăgiţi şi folosesc cu aproximativ 80% mai puţină energie decât becurile tradiţionale şi au o durată de viaţă de zece ori mai mare. Spoturile cu halogen cu tensiune de reţea pot fi înlocuite perfect cu Philips LED spot classic. Acestea arată la fel şi strălucesc cu aceeaşi culoare şi intensitate ca cele cu halogen. Veţi economisi şi bani deoarece acestea au o viaţă mai lungă şi consumă mult mai puţină energie.
Puteţi alege acum între varianta cu reglarea intensităţii luminoase şi în varianta fără reglarea intensităţii luminoase, a cestui tip de lampă cu viaţă lungă. Bucuraţi-vă în continuare de iluminatul decorativ şi profitaţi de calitatea Philips. 

Comparaţi cele tipuri de afişaje ale LEDClassic

Produse LED populare

În lumina reflectoarelor

Cum să procedați, wiki și tutorial

Cum să procedați, wiki și tutorial

Dat fiind numărul aparent infinit de opțiuni, alegerea becului corect poate fi o provocare. Urmăriți tutorialele noastre pentru iluminat care vă pot ajuta să înțelegeți aceste opțiuni.  
Lumina perfectă este totul

Lumina perfectă este totul

Fie că doriți să creați atmosfera perfectă, să găsiți lumina ideală pentru anumite activități sau să decorați spațiul cu efecte de lumină strălucitoare și să creați o experiență de iluminare personalizată, Philips vă arată ce impact poate avea lumina corectă asupra căminului și vieţii dumneavoastră și vă ajută să alegeți lumina ideală pentru nevoile dumneavoastră în orice moment.
Compatibilitatea reostatelor

Compatibilitatea reostatelor 

Folosiți graficul nostru de compatibilitate pentru a găsi reostatul adecvat pentru becurile cu LED și becurile dumneavoastră compacte fluorescente cu reglarea intensității luminoase și creați cât de multă sau cât de puțină lumină doriți.