Branduri

Gama Completa de Becuri Philips
Găsiți becul potrivit
pentru nevoile dvs.

Vă asigură că veți face întotdeauna alegerea corectă 

 

Bun venit la gama extinsă de becuri de la Iluminat Philips. Aceasta acoperă becuri cu LED, cu halogen și fluorescente pentru locuință, birou, mașină și nu numai. Acestea sunt disponibile într-o varietate impresionantă de forme, stiluri și accesorii. Aveți de unde alege, indiferent că doriți să creați atmosfera perfectă pentru spațiul de locuit, să revigorați zona de lucru, să explorați modul în care culorile adaugă un plus de ambianță, să completați decorul sau, pur și simplu, doriți să economisiți energie și să reduceți facturile de consum. Și, deoarece am lansat Consultantul în Iluminat, găsirea opțiunii celei mai potrivite pentru dvs. nu trebuie să fie o provocare. Este distractiv și ușor de utilizat și vă asigură că veți găsi întotdeauna becul potrivit pentru necesitățile dvs.

Explorați gama noastră Philips Lighting

experimentați reducerea intensității luminoase

Experimentați iluminatul cu LED de la Philips

 

Simțiți-vă ca acasă cu cea mai nouă tehnologie LED de la Philips. Lămpile cu LED de la Philips vă fac să vă simțiți ca acasă imediat ce ați aprins lumina. Becurile cu LED combină lumina albă caldă cu o durată de viață excepțională. Becurile cu LED asigură economii de energie semnificative imediate și îmbunătățesc în același timp atmosfera din locuință.

sufragerie

Învigorați-vă locuința cu lampa fluorescentă compactă

 

Becurile fluorescente compacte (CFL) de la Philips emit o lumină confortabilă, delicată, adecvată pentru crearea unei ambianțe îmbietoare. Becurile CFL oferă lumină de înaltă performanță, economică și de lungă durată. Aceste becuri sunt lămpile economice cele mai căutate. Becurile CFL combină energia iluminatului fluorescent cu confortul și popularitatea instalațiilor cu incandescență.

hol

Creați ambianța potrivită cu ajutorul becurilor cu halogen 

 

Becurile cu halogen reprezintă cea mai rapidă și mai simplă cale de înlocuire a becurilor clasice. Vedeți modul în care becurile cu halogen vă oferă nenumărate opțiuni de iluminat, asigurând aceeași calitate a luminii calde, strălucitoare a becului clasic.

Consultant privind becurile

Găsiți alte produse de iluminat

experiență-rafinată

Stilul potrivit de lumină pentru completarea aspectului 

 

Bucurați-vă de designul pregătit pentru tehnologia LED. Cu o lampă de modă veche care se potrivește stilului dvs. personal.

imaginație-hue

Posibilități nelimitate cu Hue

 

Transformați iluminatul obișnuit într-o experiență extraordinară. Jucați-vă schimbând culorile sau sincronizați lămpile inteligente cu muzica și filmele.