Acum vizitați site-ul web de Philips Lighting. O versiune localizată este disponibilă pentru dvs.
Sugestii

  De ce Philips EyeComfort LED


  Lumina de slabă calitate poate cauza probleme ochilor. Becurile Philips LED sunt proiectate să aibă o lumină plăcută pentru ochii tăi. Philips este un brand de încredere.
  EyeComfort logo
  EyeComfort video

  Descoperiți gama EyeComfort


  Becurile Philips LED au o mare varietate de forme și dimensiuni. Nu a fost niciodată mai ușor să faceți trecerea la LED. Factura dumneavoastră de energie vă va mulțumi, dar mai important veți putea alege o lumină plăcută ochilor.
  • LED Lumânare (intensitate reglabilă)

   LED

   Lumânare (intensitate reglabilă)

   • 5 W (40 W)
   • E14
   • Alb cald
   • Cu reglarea intensității luminoase
  • LED Bec (putere reglabilă)

   LED

   Bec (putere reglabilă)

   • 5,5 W (40 W)
   • E27
   • Alb cald
   • Cu reglarea intensității luminoase

  Care sunt beneficiile EyeComfort?

   

  Există multe lumini LED pe piață astăzi, dar nu toate sunt la fel. Acesta este motivul pentru care am dezvoltat gama noastră Philips EyeComfort. Toate LED-urile noastre se conformează standardului nostru EyeComfort, care ne măsoară produsele pe baza unui set de criterii cheie de confort: pâlpâire, strălucire, efect stroboscopic, siguranță fotobiologică, dimensiune, reglare și redare a culorilor - factori care pot afecta confortul ochilor.

  Flicker
  Flicker

  Pâlpâire și Efect stroboscopic

   

  Unele LED-uri pot avea pâlpâire sau produc un efect stroboscopic. Acest lucru poate provoca distragerea atenției, iritarea și ar putea cauza anumite afecțiuni de sănătate.

   

  LED-urile EyeComfort sunt concepute pentru a minimiza factorii care provoacă aceste efecte, asigurând un confort complet pentru ochi, fie că citiți, lucrați sau vă relaxați.

  Flicker video
  Glare

  Stralucire

   

  Unele LED-uri arată strălucire, și este dificil de văzut din cauza intesității luminii. Acest lucru poate provoca disconfort vizual și chiar dureri de cap.

   

  LED-urile EyeComfort sunt concepute pentru a reduce strălucirea, asigurând un confort complet pentru ochi in fiecare cameră a casei tale.

  Flicker video
  Photo biological safety

  Siguranța fotobiologică

   

  În ceea ce privește siguranța fotobiologică, ledurile noastre nu sunt diferite de lămpile cu incandescență tradiționale. Acestea nu conțin cantități mai mari de lumină de undă scurtă care pot provoca pericol de lumină albastră și se încadrează bine în standardele de siguranță.

  Photo biological safety video
  Color rendering

  Redarea culorilor

   

  Redarea culorilor se referă la cât de bine o sursă de lumină redă culoarea.

   

  LED-urile EyeComfort au un indice ridicat de randare a culorilor, ceea ce înseamnă că mobilierul casei tale se vede clar și are o culoare adevărată.

  Color rendering video
  Tunability icon

  Personalizare

   

  Multe LED-uri emit doar o „temperatură a culorii” - cum ar fi alb cald sau lumina rece a zilei - ceea ce înseamnă că nu puteți schimba starea de spirit într-o cameră.

   

  Cu toate acestea, LED-urile reglabile EyeComfort vă permit să reglați temperatura culorii. Acest lucru vă permite să selectați o lumină rece revigorantă, de exemplu, dimineața sau o lumină confortabilă noaptea.

  Tunability video
  Noise icon

  Zgomot

   

  Unii oameni constată că LED-urile produc un zumzet iritant. Acest lucru este cauzat de modul în care becurile folosesc electricitatea pentru a emite lumină.

   

  LED-urile EyeComfort au fost concepute pentru a elimina zgomotul sonor, astfel încât să puteți lucra, studia și juca fără distrageri.

  Strobe video
  Dimmable icon

  Dimabil

   

  Unele LED-uri „dimmabile” de calitate inferioară tind să clipească atunci când stingeți lumina.

   

  LED-urile noastre EyeComfort folosesc un design electronic inteligent, astfel încât să puteți crea atmosfera perfectă și să vă bucurați de o soluție blândă pentru ochii voștri.

  Dimmable video

  Alegerea luminii potrivite este foarte importantă

   

  “Tipul de iluminat pe care îl folosim zi de zi poate avea un impact asupra calității vieții noastre. De exemplu, controlul culorii și intensității iluminatului pe parcursul zilei poate îmbunătăți modelele noastre de somn, care pot fi critice pentru bunăstare și sănătate. În schimb, iluminarea artificială slabă poate avea efecte dăunătoare asupra calității vieții și poate duce la tulburări de somn, disconfort ocular și chiar dureri de cap. Alegerea iluminatului potrivit este importantă.”

  Andrew Stockman Professor at the Institute of Ophthalmology
  Andrew Stockman, profesor la Institutul de Oftalmologie
  University College London (UCL)
  Critical benefits of EyeComfort

  Beneficiile importante ale EyeComfort

   

  Iluminatul poate juca un rol important pentru productivitate, dezvoltarea vederii copiilor, ajutând persoanele în vârstă și ciclul nostru de trezire și somn. Urmăriți videoclipul lui Andrew Stockman, profesor de Oftalmologie, despre modul în care EyeComfort obține o iluminare bună și de ce este necesar.

  Eyesight facts and figures

  Infografice

   

  Cum gândesc oamenii din diferite părți ale lumii despre iluminat? Am întrebat peste 10.000 de oameni de pe toată planeta despre atitudinile lor față de iluminat. Vizualizați rezultatele noastre cheie pentru a vedea cum vă comparați.

  Cercetările globale arată că deteriorarea vederii este o frică mare pentru oameni, dar puțini întreprind măsuri pentru a o menține. Îmbunătățirea confortului ochilor ar putea fi la fel de simplă ca înșurubarea unui bec diferit. Faceți clic mai jos pentru a vedea ce constatări am distribuit in mass-media.

  Descoperiți gama completă de produse EyeComfort

   

  Becurile și corpurile LED EyeComfort sunt concepute pentru a oferi o lumină confortabilă de înaltă calitate. Parcurgeți gama noastră completă de LED-uri pentru a aduce EyeComfort în fiecare cameră din casa dvs.

  Alege lumina plăcută ochilor! www.lighting.philips.ro/consumer/lampi-cu-led/eyecomfort/whitepaper pentru pâlpâire, efect stroboscop și alți parametri EyeComfort și detalii despre produs.