Acum vizitați site-ul web de Philips Lighting. O versiune localizată este disponibilă pentru dvs.
Sugestii

  Lumini Philips Smart LED
  cu WiZ Connected

  sigla WiZ Connected
  sigla Wi-Fi Certified
  ecranul aplicației

  Iluminat inteligent intuitiv și ușor de utilizat


  Becurile, instalațiile de iluminat și lămpile  Philips  Smart  LED  cu  WiZ  Connected utilizează  rețeaua dvs. Wi-Fi  existentă.  Este suficient să instalați luminile și să descărcați aplicația  WiZ  pentru a  le  aprinde sau stinge,  a beneficia de  ambianța perfectă în spațiul dvs., a configura programe și multe altele.

  Urmăriți iluminatul inteligent în acțiune
  pictograma instalării becului
  Înfiletați becul
  line
  sigla WiZ
  Descărcați aplicația WiZ

  Avantajele iluminatului inteligent prin Wi-Fi

  pictograma Control cu aplicația WiZ

  Control cu aplicația WiZ


  Nu mai este nevoie să intrați în toate încăperile pentru a stinge luminile – controlați luminile Philips  Smart LED, folosind aplicația  WiZ  gratuită și ușor de utilizat.
  pictograma asistenței mâini libere

  Asistență mâini libere


  Asociați luminile Philips  Smart LED cu asistenții pentru locuința inteligentă, cum ar fi  Amazon  Alexa,  Google Assistant sau  Scurtături  Siri  în  aplicația  WiZ   pentru a controla  luminile   prin intermediul  vocii.
  pictograma WiZclick

  WiZclick


  Utilizați întrerupătorul tradițional existent pentru a controla luminile inteligente prin intermediul  WiZ click. Pentru a trece prin modurile preferate de lumină, este suficient să comutați întrerupătorul în pozițiile aprins și stins.
  Iluminat Smart Wi-Fi LED prin Wi-Fi Google Home
  Lumină dinamică complet color – Iluminat cu LED Philips prin Wi-Fi cu WiZ Connected
  Selector de culori – Lumină colorată

  Lumină complet color

   

  Luminați-vă locuința cu milioane de culori sau nuanțe de  alb reglabil  pentru  a vă transforma încăperile cu orice ocazie. Creați atmosfera pentru  o petrecere de seară cu ajutorul culorilor strălucitoare, pe care le puteți estompa până la o strălucire confortabilă atunci când a sosit momentul pentru ca invitații să se întoarcă acasă.

  Lumină albă de la caldă până la rece – Philips Wi-Fi LED WiZ Connected
  Selector de culori – Lumină albă

  Lumină albă de la caldă până la rece

   

  Obțineți orice nuanță de lumină albă, reglabilă, de la caldă până la rece,  prin intermediul becurilor reglabile. Folosiți dimineața o lumină naturală și strălucitoare, cu nuanțe de albastru, pentru a vă simți înviorat sau relaxați-vă după o zi lungă cu ajutorul nuanțelor de galben auriu.

  Iluminat inteligent pentru viața de zi cu zi

   

  Organizați și controlați luminile pe grupuri din camere prin Wi-Fi sau de la distanță, prin cloud. Îmbunătățiți felul în care lucrați și pur și simplu bucurați-vă de mediul în care vă aflați cu varietatea noastră sau diferite moduri de lumină care acoperă acea gamă de la distractiv până la funcțional.

  Descoperiți confortul iluminatului inteligent

  Lumini Philips Smart Wi-Fi LED