Acum vizitați site-ul web de Philips Lighting. O versiune localizată este disponibilă pentru dvs.
Sugestii

  Corpuri de iluminat
  Lumina poate avea nenumărate funcții

  Corpurile de iluminat potrivite pentru fiecare cameră din locuința dvs.

   

  Gama noastră extinsă de corpuri de iluminat vă poate ajuta să luminați fiecare cameră. De la lămpi de perete și de podea până la corpuri suspendate de tavan și veioze, corpurile de iluminat de la Philips oferă lumina perfectă pentru casa dvs. Utilizați instrumentul Home Lighting Designer pentru a vizualiza modul în care produsele noastre vă pot îmbunătăți locuința prin intermediul a diferite tonalități unice de lumină. Găsiți tonalitatea perfectă pentru o anumită cameră, de la ambianțe calde și confortabile pentru iluminatul sufrageriilor, până la scheme strălucitoare și revigorante pentru iluminatul băilor și bucătăriilor. Cu Philips, două idei pentru iluminatul interior al locuinței nu sunt niciodată identice.

  Găsiți iluminatul perfect
  pentru locuința dvs.

  Încercați instrumentul Home Lighting Designer pentru a simula și proiecta propriul iluminat casnic.

  Găsiți alte produse de iluminat

  Găsiți becul potrivit pentru instalația dvs.

   

  Vizualizați gama extinsă de becuri de la Iluminat Philips. Acestea sunt disponibile într-o varietate impresionantă de forme, stiluri și accesorii. Aveți de unde alege, indiferent că doriți să creați atmosfera perfectă pentru spațiul de locuit sau pur și simplu doriți să economisiți energie și să reduceți facturile casnice.

  Posibilități nelimitate cu HUE

   

  Transformați iluminatul obișnuit într-o experiență extraordinară. Jucați-vă cu culorile sau sincronizați lămpile inteligente cu muzica și filmele.