Sugestii

  Lămpi de tavan

  Lampă de plafon Super Slim 15 W

  2700 K, Alb, Intensitate luminoasă reglabilă 8718699681012 Caută produse similare
  • O instalație de iluminat. Întrerupătorul dumneavoastră. Trei setări de lumină

   8718699681012

   Lămpi de tavan

   Lampă de plafon Super Slim 15 W

   8718699681012 Caută produse similare

   Creați atmosfera perfectă prin schimbarea luminozității. Lampa de plafon SceneSwitch cu LED de la Philips vă permite să vă bucurați de trei setări de luminozitate care sunt perfecte pentru fiecare moment. Nu este necesar un variator sau o instalație suplimentară – aveți nevoie doar de întrerupătorul existent. Vezi toate beneficiile

  Videoclipuri

  [trigger to render Video Gallery]

  Imagini

  O instalație de iluminat. Întrerupătorul dumneavoastră. Trei setări de lumină

  Cu EyeComfort, pentru o lumină plăcută ochilor.

  • Perfectă pentru relaxare și socializare

   Camera de zi este sufletul oricărui cămin - un loc unde familia se adună pentru a se relaxa și unde musafirii socializează. Iluminarea pentru camera dvs. de zi și pentru dormitor trebuie să fie flexibilă și ușor de reglat pentru diferite tipuri de utilizare pe perioada zilei. Poziționarea atentă a diferitelor surse de lumină și jocul cu straturile de lumină ajută la crearea unui sentiment de spațiu și oferă camerei o senzație călduroasă și primitoare.

  • EyeComfort – lumină plăcută ochilor

   Lumina de calitate necorespunzătoare poate provoca oboseală la nivelul ochilor. Deoarece mulți dintre noi petrec majoritatea timpului în interior, este mai important ca niciodată să vă luminați corespunzător locuința. Produsele noastre îndeplinesc cele mai exigente criterii de testare, care includ pâlpâirea, fluctuațiile, orbirea, redarea culorilor și efectele de reglare a intensității luminoase, pentru a garanta că acestea respectă cerințele EyeComfort. Becurile cu LED de la Philips nu doar oferă lumină confortabilă, dar, de asemenea, își păstrează intensitatea pe întreaga durată de viață, asigurând niveluri constante ale colurilor, fluxului și calității luminii pe o perioadă care depășește un deceniu. Alegeți lumina care este plăcută ochilor. Aveți grijă de ochii dvs.

  • Instalare simplă

   Gata cu problemele de instalare. Nu trebuie decât să îl fixați sau să îl agățați în siguranță pe perete sau de tavan și să îl conectați la priză, iar corpul de iluminat este pregătit să lumineze.

  • Design extrem de subțire

   Designul subțire este ideal pentru camerele cu tavane joase, permițând montarea la nivelul suprafeței.

  • Distribuție uniformă a luminii

   Proiectați lumina în încăpere în mod uniform.

  Vezi toate Specificaţile
  • Conceput pentru confortul ochilor dumneavoastră. Vizitați www.philips.com/eyecomfort pentru informații despre pâlpâire, fluctuații și alte criterii și detalii despre produs.