Acum vizitați site-ul web de Philips Lighting. O versiune localizată este disponibilă pentru dvs.
Sugestii

   Alege lumina

   plăcută ochilor!

   Toate sursele de lumină Philips LED sunt testate în laborator și corespund normelor de siguranţă fotobiologică*


   *Creat pentru confortul ochilor tăi. Vizitează www.philips.com/eyecomfort pentru detalii referitoare la pâlpâit, pulsaţie sau alţi parametri de confort pentru vedere precum și pentru mai multe detalii despre produse..

   Vederea este foarte importanta

   Procesam pana la 80% din ceea ce percepem prin intermediul ochilor. Celelalte simturi precum mirosul, auzul, simtul tactil sau gustul reprezinta doar 20% din modul in care percepem noi lumea. De aceea, calitatea vietii noastre depinde de cum o vedem. Si putem vedea lumea la fel de bine precum o putem ilumina. 
   Lumina de slabă calitate poate avea consecinţe serioase. Află cum becurile Philips LED pe care le poţi găsi în magazine respectă standardele de calitate cerute - cum ar fi norma de siguranţă foto-biologică  - si cum au fost testate în laborator inclusiv pentru siguranţa ochilor şi a pielii.

   Infografic despre importanta confortului vizual

   Un studiu la nivel global relevă necesitatea unei mai bune conştientizări în ceea ce priveşte îngrijirea ochilor şi importanţa iluminatului de calitate.

   Infografic despre cea mai mare preocupare a părinţilor

   Un studiu la nivel global relevă faptul că părinţii acordă o importanţă deosebită sănătăţii ochilor copiilor

   Infografic despre îmbunătățirea confortului ochilor și a calității vieții

   Imbunatatirea confortului ochilor si a calitatii vietii tale ar putea fi la fel de simpla precum schimbarea unui bec

   Nasze żarówki testujemy w laboratorium Philips

    

    

   Obecnie na rynku można znaleźć wiele ledowych źródeł światła, od niskiej jakości tanich żarówek, po bardziej wyrafinowane produkty znanych marek. Nawet jeśli różnica wydaje się niewidoczna dla oczu, oszczędzanie na jakości może mieć poważne konsekwencje. Wszystkie produkty Philips LED są testowane laboratoryjnie I zgodne z normą bezpieczeństwa fotobiologicznego.

   Produse recomandate


    

   Descopera SceneSwitch

   3 setări ale luminii cu același bec

   Ce este Philips SceneSwitch?

    
   • Spre deosebire de LED-urile standard, becurile LED Philips SceneSwitch îţi oferă ceva în plus - mai multe tipuri de lumină cu același bec, fără să fie nevoie să înlocuiești becul.
   • Becurile din această gamă funcţionează cu întrerupătorul deja existent, astfel că nu ai nevoie de un variator suplimentar, de fire sau de alte instalații.
   • Dispunând de un cip de memorie integrat, becul poate memora automat ultima setare a luminii dacă întrerupătorul este oprit timp de mai mult de 6 secunde.