Acum vizitați site-ul web de Philips Lighting. O versiune localizată este disponibilă pentru dvs.
Sugestii

  Cel mai eficient din punct de vedere energetic bec cu LED de până acum

  Rezistă 50 de ani**

  Dumneavoastră economisiți bani, noi reducem deșeurile

   

  **Durată de viață de 50.000 de ore, pe baza unei utilizări de 3 ore/zi

  Căutați  cele mai economice becuri LED? Nu mai căutați mai departe. În premieră, Philips a dezvoltat  becuri foarte economice care utilizează o tehnologie nouă pentru a diminua emisiile de carbon, a reduce risipa de materiale și a minimiza consumul de energie. Cu o uimitoare durată de viață de 50.000 de ore, rezistă de 3,5 ori mai mult decât becurile cu LED obișnuite și utilizează doar o treime din energie. Exact ce este nevoie pentru o planetă mai sustenabilă.
  grupare produse
  1) Această pictogramă a fost dezvoltată de Signify și este folosită sub formă de autocertificare pentru lămpile Philips Ultra Efficient, care respectă cel mai înalt grad de eficiență energetică stabilit de reglementările europene privind etichetarea.
  Corpuri de iluminat Ultra Efficient
  INTERIOR

  INTERIOR

   

  Noile noastre corpuri de iluminat Ultra Efficient pentru interior oferă o durată de viață mai îndelungată ca niciodată și economii de energie de până la 50 % în comparație cu  corpurile de iluminat cu LED standard de la Philips. Gama noastră de  corpuri de iluminat încastrate Diamond Cut Ultra Efficient, orientate în jos, oferă un design estetic frumos și simplu,  adecvat pentru locuințele moderne. Fiecare corp de iluminat orientat în jos Ultra Efficient are un balast integrat și cleme pentru instalare ușoară, două temperaturi de culoare și tehnologia noastră EyeComfort cu marcă înregistrată. Toate corpurile de iluminat Ultra Efficient pentru interior sunt oferite cu o garanție de 5 ani.

  Interior
  EXTERIOR

  EXTERIOR

   

  Gama noastră de corpuri de iluminat pentru exterior Ultra Efficient este clasificată IP44 pentru rezistența la apă. Aceste corpuri de iluminat pentru exterior cu durată foarte mare de viață rezistă de 3,5 ori mai mult decât corpurile de iluminat cu LED pentru exterior standard de la Philips, cu o durată de viață de până la 50.000 de ore. Datorită duratei de viață îndelungate, oferim o garanție de 5 ani pentru toate corpurile de iluminat pentru exterior Ultra Efficient. Gama noastră Philips Ultra Efficient pentru exterior include atât lămpi de perete, cât și lămpi cu piedestal. Toate sunt realizate din material durabil și concepute pentru a funcționa în orice condiții meteorologice.

  Panou cu LED Phillips | Iluminat Philips
  SOLAR

  SOLAR


  Corpurile noastre de iluminat solare Ultra Efficient oferă cel mai înalt nivel de eficiență energetică. Atunci când sunt complet încărcate, durata de funcționare a acestor corpuri de iluminat este de cel puțin 100 % mai îndelungată decât corpurile de iluminat solare standard de la Philips. Fiecare corp de iluminat solar este echipat cu o baterie reîncărcabilă și înlocuibilă, cu alimentare solară, și este foarte ușor de instalat fără să fie nevoie de cabluri. Un senzor de mișcare integrat aprinde automat lumina atunci când detectează mișcare și o stinge pe timpul zilei.
  Solar
  miniatură video ultra efficient

  Continuă să strălucească după 50.000 de ore?

   

  Noile becuri LED Ultra Efficient de la Philips vor continua să arate excelent timp de 50.000 de ore. Imaginați-vă câte becuri puteți economisi și cât de benefic este acest lucru pentru planetă și viitorul nostru. Vedeți pe cont propriu cum vor arăta în 50.000 de ore în acest scurt videoclip.  

  miniatură video clasa a veritabilă

  Disponibilitate cu lumină caldă de 3000 K

  și cu lumină rece de 4000 K

  pictograma pentru energie

  Economii de energie de cel puțin 50 %*

   

  Sursele de lumină Ultra Efficient durează mai mult, scutindu-vă de problemele legate de schimbarea frecventă a lămpilor. Acestea reduc semnificativ deșeurile și economisesc bani pe termen lung.

  pictograma pentru durata de viață

  De 3,5 ori mai durabil

   

  Acest bec cu LED Ultra Efficient poate dura până la 50.000 de ore. Adică echivalentul a 50 de ani.**

  pictograma pentru economie de bani

  Economisesc bani

   

  Becurile Ultra Efficient consumă cu cel puțin 50 % mai puțină energie decât becurile cu LED standard de la Philips.  

  pictograma pentru eficiență

  Ultra Efficient

   

  O tehnologie nouă pentru a diminua emisiile de carbon, a reduce risipa de materiale și a minimiza consumul de energie.

  * În comparație cu becurile cu LED standard de la Philips

  ** Durată de viață de 50.000 de ore, pe baza unei utilizări de 2,7 ore/zi.
     

  1) Această pictogramă a fost dezvoltată de Signify și este folosită sub formă de autocertificare pentru lămpile Philips Ultra Efficient, care respectă cel mai înalt grad de eficiență energetică stabilit de reglementările europene privind etichetarea.

  Duceți eficiența la nivelul următor

   

  În trecut, ne bazam pe putere pentru a oferi o idee despre luminozitatea unui bec tradițional. Însă, în ceea ce privește tehnologia LED, numărul de wați nu vă spune nimic despre luminozitate. Atunci când selectați un bec cu LED, este mai bine să vă uitați la fluxul luminos decât la putere. Fluxul luminos al unei lămpi se măsoară în lumeni (lm), iar acest lucru este indicat pe ambalaj. În tabelul de mai jos în care se face comparația cu becurile Philips anterioare, puteți observa că lampa noastră cu LED Ultra Efficient oferă cele mai bune valori.

  Lampă convențională

  Lampă convențională GLS

   

  40 wați  

  10 lumeni/watt

  410 lumeni  

  1.000 de ore  

  săgeată
  Lampă cu LED GLS

  Lampă cu LED


  5,5 wați

  85 lumeni/watt  

  470 lumeni

  15.000 de ore  

  săgeată
  Bec cu LED Ultra Efficient

  Bec LED Ultra Efficient


  2,3 wați

  210 lumeni/watt

  485 lumeni

  50.000 de ore

  1) Această pictogramă a fost dezvoltată de Signify și este folosită sub formă de autocertificare pentru lămpile Philips Ultra Efficient, care respectă cel mai înalt grad de eficiență energetică stabilit de reglementările europene privind etichetarea.

  De ce să alegeți Philips EyeComfort LED?


  Calitatea slabă a luminii poate provoca oboseală la nivelul ochilor. De aceea am proiectat lămpile cu LED Philips pentru a proteja ochi. Becurile cu marca comercială sau pictograma EyeComfort îndeplinesc criteriile noastre stricte privind confortul vizual. În acest mod puteți avea grijă de ochii dvs. și de mediul înconjurător.  * Vizitați www.philips.com/eyecomfort pentru pâlpâire, stroboscop și alte criterii și detalii despre produs.

  eyecomfort

  Sustenabilitate

  În calitate de lider mondial în domeniul iluminatului, oferim clienților noștri produse, sisteme și servicii de iluminat de înaltă calitate, eficiente din punct de vedere energetic. Sustenabilitatea se află la baza activității noastre comerciale. Iar inovația este un factor esențial pentru a integra sustenabilitatea în fiecare etapă a ciclului de viață al produselor noastre. De la eficiență energetică și ambalaje fără plastic, până la reducerea substanțelor nocive, creșterea nivelului de circularitate și sporirea bunăstării. Toate inițiativele care sunt mai bune pentru dvs. și pentru planetă.

   

  Consumul de energie este, adesea, cel mai important factor în determinarea impactului asupra mediului înconjurător al unui produs, pe parcursul ciclului său de viață. Îmbunătățind eficiența energetică a unui produs, putem reduce cantitatea de energie pe care o consumă și, în consecință, amprenta sa de carbon. În ceea ce privește lămpile cu LED Ultra Efficient, care sunt concepute pentru a utiliza cu cel puțin 50 % mai puțină energie decât lămpile cu LED standard de la Philips, acestea reprezintă pas semnificativ pentru a economisi energie și a salva planeta.

  sustenabilitate