Acum vizitați site-ul web de Philips Lighting. O versiune localizată este disponibilă pentru dvs.
Sugestii

  Iluminat inteligent

  Îmbunătățiți-vă modul de viață cu ajutorul luminilor inteligente, avantajoase și ușor de utilizat.

  Ce este iluminatul inteligent?

   

  Avantajos, simplu și personalizabil: iluminatul  inteligent  pur și simplu vă face viața mai ușoară.  Instalați  becul inteligent într-o lampă sau instalație de iluminat existentă pentru a beneficia de un control deplin asupra modului în care vă  iluminați locuința. Setați scenarii de lumină colorată pentru a decora o încăpere pentru orice ocazie, reduceți intensitatea până la o strălucire aurie care vă ajută să vă relaxați sau, dimineața, utilizați lumina strălucitoare pentru a vă ajuta să vă înviorați – toate acestea fiind posibile prin intermediul unei aplicații sau chiar al vocii.

  prezentare generală a iluminatului inteligent

  Beneficiați de control deplin

  pictograma controlului prin aplicație

  Gestionați luminile așa cum doriți

   

  Aprindeți sau stingeți luminile, creșteți sau reduceți intensitatea, schimbați culorile și multe altele, prin  intermediul  unei  aplicații,  cu  accesorii inteligente sau  interacționând cu  asistentul dvs. pentru locuința inteligentă.

  pictograma programelor inteligente

  Programe inteligente

   

  Setați luminile să se aprindă automat la luminozitatea și culoarea selectate  cu  programele  inteligente  care sunt adaptate în funcție de rutina dvs. zilnică.

  pictograma controlului vocal

  Control vocal


  Cu ajutorul asistenților pentru locuința inteligentă, cum ar fi Amazon Alexa, Google Assistant sau Scurtături Siri, puteți controla luminile inteligente numai prin intermediul vocii. 

  Aduceți lumina inteligentă în locuința dvs.

   

  Indiferent dacă abia ați început călătoria spre o locuință inteligentă sau doriți să vă automatizați complet  propriul  paradis tehnologic, avem exact becurile cu LED inteligente de care aveți nevoie*.

  Iluminat simplu și inteligent


  Transformați orice instalație de iluminat într-una inteligentă, obțineți ambianța perfectă cu moduri de iluminat presetate sau configurați programe care vă vor completa rutina zilnică, făcându-vă viața cu mult mai ușoară.

  Experiența de iluminat supremă


  Creați atmosfera cu lumină   colorată, simțiți-vă mai în siguranță în spațiile care vă înconjoară, treziți-vă și adormiți într-un mod mai natural și aduceți emoțiile  cinematografului în sufrageria dvs. cu Philips Hue. 
  *Produsele Philips Smart LED cu WiZ Connected și Philips Hue nu sunt compatibile.