Sugestii

  myGarden

  Lampă de perete

  Petronia IR, antracit, LED 1739593P0 Caută produse similare
  • Întotdeauna lumină când ajungeți acasă

   17395/93/P0

   myGarden

   Lampă de perete

   17395/93/P0 Caută produse similare

   Lampa de exterior Philips Petronia cu LED este confecționată din aluminiu antracit durabil de înaltă calitate. Dispune de o lumină puternică albă caldă difuză și, datorită senzorului de mișcare, aceasta se aprinde automat atunci când se apropie cineva. Vezi toate beneficiile

  Videoclipuri

  [trigger to render Video Gallery]

  Imagini

  Întotdeauna lumină când ajungeți acasă

  • LED de putere mare

   LED de putere mare

   Iluminatul pentru exterior Philips utilizează cea mai modernă tehnologie cu LED-uri. Aceasta oferă putere mare de iluminare și calitate superioară a luminii cu o durată de viață foarte mare.

  • Economie de energie

   Economie de energie

   Această lampă Philips economisește energie în comparație cu sursele de lumină tradiționale, ajutându-vă să economisiți bani cu facturile de energie și să contribuiți la protejarea mediului.

  • Rezistent la intemperii

   Rezistent la intemperii

   Această lampă de exterior Philips este destinată special mediilor exterioare umede și a fost supusă unor teste riguroase pentru a se verifica rezistența ei la apă. Nivelul de protecție IP este descris de cele două cifre: prima se referă la nivelul de protecție la praf, iar a doua la nivelul de protecție la apă. Această lampă este proiectată cu IP44: este protejată împotriva stropirii cu apă, acest produs este cel mai utilizat și este ideal pentru utilizare generală la exterior.

  • Senzor de mișcare inclus, pentru confort și siguranță

   Senzor de mișcare inclus, pentru confort și siguranță

   Un senzor de mișcare este inclus pentru a vă întâmpina când vă întoarceți acasă sau a vă anunța atunci când a sosit cineva. Dacă senzorul detectează mișcare, lampa se aprinde automat.

  • Philips oferă o garanție de 5 ani pentru modulul și driverul LED

   Philips oferă o garanție de 5 ani pentru modulul și driverul LED

   Pe lângă garanția standard de 2 ani pentru lampă, Philips oferă o garanție de 5 ani pentru sistemul LED, adică modulul și driverul LED.

  • Durată de viață îndelungată de până la 25 de ani

   Durată de viață îndelungată de până la 25 de ani

   O sursă de lumină în care poți avea încredere. LED-ul care însoțește această lampă Philips va dura până la 25.000 de ore (care echivalează cu 25 de ani în cazul unei utilizări medii de 3 ore/zi, cu un număr de cel puțin 13.000 de cicluri de pornire/oprire). Este atât de comod să te gândești că nu va trebui să te preocupe întreținerea sau înlocuirea becului în timp ce te bucuri de ambianța perfectă din locuința ta.

  • Aluminiu de înaltă calitate și materiale sintetice de calitate superioară

   Această lampă Philips este destinată special spațiilor exterioare. Este rezistentă la uzură și concepută să dureze, astfel încât vă va lumina grădina noapte de noapte. Este fabricată din aluminiu de înaltă calitate turnat prin presiune și materiale sintetice de calitate superioară.

  Vezi toate Specificaţile