Sugestii

  LED

  Spot (Putere reglabilă)

  3, 8 W – 50 W, GU10, Lumină caldă, Reglare a intensității luminoase 8718699776459 Caută produse similare
  • Cu cât este lumina mai difuză, cu atât este mai caldă.

   8718699776459
   Pentru mai multe informaţii descarcă etichetă Energie

   LED

   Spot (Putere reglabilă)

   8718699776459 Caută produse similare

   LED-urile Philips WarmGlow vă permit să reduceți iluminatul cotidian până la tonurile confortabile ale lămpilor tradiționale. Așadar, cu cât reduceți intensitatea, cu atât lumina pare mai caldă. Acest lucru le deosebește de LED-urile reglabile standard, care doar devin mai puțin strălucitoare atunci când sunt reglate. De asemenea, lămpile WarmGlow sunt îmbunătățite acum cu un indice de redare a culorii de 90, asemănător luminii naturale, care vă ajută să vedeți culorile reale ale locuinței dvs. Indiferent că vă relaxați pe canapea seara sau doriți să vă începeți ziua într-o lumină strălucitoare, LED-urile Philips WarmGlow asigură lumina perfectă în funcție de necesitățile dvs. Vezi toate beneficiile

  Videoclipuri

  [trigger to render Video Gallery]

  Imagini

  Cu cât este lumina mai difuză, cu atât este mai caldă.

  Cu EyeComfort pentru o lumină plăcută ochilor.

  • Perfect pentru iluminatul de evidențiere

   Perfect pentru iluminatul de evidențiere

   Oferind iluminat modern, cu o putere luminoasă familiară cu unghi larg (36 de grade), acest spot cu LED este potrivit atât pentru iluminatul de accent, cât și pentru iluminatul general. Poate fi folosit pentru instalațiile de iluminat încastrate în tavan sau instalațiile de iluminat pe șină și este ideal pentru utilizare în bucătării, pentru iluminatul insulelor de bucătărie, în camere de zi și camere de luat masa.

  • Adevărata lumină albă caldă, asemănătoare luminii incandescente

   Acest bec are o temperatură de culoare de 2700 K, oferind o atmosferă caldă și liniștitoare, perfectă pentru relaxare. Ideal pentru iluminatul locuinței.

  Vezi toate Specificaţile
  • Conceput pentru confortul ochilor dvs. Vizitați www.philips.com/eyecomfort pentru informații despre pâlpâire, fluctuații și alte criterii și detalii despre produs.