Sugestii

  LED

  Lumânare

  1, 7 W – 15 W, E14, Alb cald 8718699771935 Caută produse similare
  • Bec cu LED de ultimă generație pentru locuință

   8718699771935

   LED

   Lumânare

   8718699771935 Caută produse similare

   Acest bec LED Philips oferă o lumină frumoasă, foarte caldă, o durată de viață excepțional de lungă și economii semnificative și imediate la energie. Cu temperatura sa cromatică precum o flacără, acest bec reprezintă alegerea perfectă pentru o atmosferă confortabilă. Vezi toate beneficiile

  Videoclipuri

  [trigger to render Video Gallery]

  Imagini

  Bec cu LED de ultimă generație pentru locuință

  Pentru baie și bucătărie

  • Becuri cu durată mare de viață – De până la 15 ani

   Becuri cu durată mare de viață – De până la 15 ani

   Cu o durată de viață de până la 15.000 de ore, poți reduce stresul schimbării frecvente a becurilor și te poți bucura de o soluție de iluminat perfectă, timp de peste 15 ani.

  • Pentru utilizare în frigidere și congelatoare

   Becurile pentru frigidere de la Philips pot fi utilizate în frigidere, congelatoare și în locuri similare care sunt supuse la temperaturi mici de funcționare. Înlocuiește cu ușurință becurile aparatului tău cu un bec pentru frigider de la Philips pentru o durată lungă de viață.

  • Formă și dimensiuni similare cu cele ale becurilor standard cu incandescență

   Cu designul său minunat și forma familiară, acest bec economic cu LED este înlocuitorul durabil perfect pentru becurile cu incandescență tradiționale.

  Vezi toate Specificaţile
  • Conceput pentru confortul ochilor dvs. Vizitați www.philips.com/eyecomfort pentru informații despre pâlpâire, fluctuații și alte criterii și detalii despre produs.