Sugestii

  LED

  Bec

  7, 5 – 3 – 1, 6 W – 60 – 30 – 16 W, E27, Alb cald/Flacără 8718699772130 Caută produse similare
  • Bec LED de ultimă generație pentru locuință

   8718699772130
   Pentru mai multe informaţii descarcă etichetă Energie

   LED

   Bec

   8718699772130 Caută produse similare

   Bec ultramodern cu LED, care oferă o soluție de iluminat general pentru activitățile dvs. zilnice la interior. Veți economisi imediat costuri cu energia și veți reduce frecvența de înlocuire a becurilor, fără a face compromisuri în privința calității iluminatului. Vezi toate beneficiile

  Videoclipuri

  [trigger to render Video Gallery]

  Imagini

  Bec LED de ultimă generație pentru locuință

  Creează atmosfera dorită cu LED-uri reglabile

  • Începeți simplu cu LED Wi-Fi inteligent

   Începeți simplu cu LED Wi-Fi inteligent

   Începutul cu iluminatul inteligent este foarte ușor. Este suficient să înfiletați becul, apoi descărcați aplicația WiZ și urmați pașii. Și sunteți gata să începeți! Aveți nevoie de ajutor suplimentar? Accesați asistența prin chat în timp real, integrată în aplicație.

  • Concepute pentru confortul ochilor dvs.

   Concepute pentru confortul ochilor dvs.

   Este ușor de observat cum iluminatul puternic obosește ochii. Lumina prea puternică produce efectul de orbire. Cea prea slabă produce pâlpâire. Acum vă puteți ilumina delicat universul cu lumini LED odihnitoare pentru ochi, care creează ambianța perfectă pentru locuința dvs.

  • Trei setări de lumină

   Bec de schimb multifuncțional care comută între trei niveluri diferite de luminozitate a luminii naturale, cu ajutorul întrerupătorului dvs. existent.

  Vezi toate Specificaţile
  • Conceput pentru confortul ochilor dvs. Vizitați www.philips.com/eyecomfort pentru informații despre pâlpâire, fluctuații și alte criterii și detalii despre produs.