Sugestii

  Lămpi de tavan

  Lampă de plafon Shan 12 W

  2700 K, Alb, Senzor 8718699680534 Caută produse similare
  • Lumină cu detectare mișcare pentru confort și reducere suplimentară de consum de energie

   8718699680534

   Lămpi de tavan

   Lampă de plafon Shan 12 W

   8718699680534 Caută produse similare

   Sporiți confortul în timp ce reduceți consumul de energie. Lampa de plafon Philips cu LED, cu detectare a mișcării, se aprinde și se stinge ușor prin intermediul unui senzor, fapt care vă permite să intrați și să ieșiți din cameră fără să mai fie nevoie să căutați întrerupătorul. Datorită razei largi de detectare și tehnologiei LED cu aprindere instantanee, iluminatul din locuința dvs. se activează numai atunci când aveți nevoie. Vezi toate beneficiile

  Videoclipuri

  [trigger to render Video Gallery]

  Imagini

  Lumină cu detectare mișcare pentru confort și reducere suplimentară de consum de energie

  Cu EyeComfort, pentru o lumină plăcută ochilor.

  • EyeComfort – lumină plăcută ochilor

   Lumina de calitate necorespunzătoare poate provoca oboseală la nivelul ochilor. Deoarece mulți dintre noi petrec majoritatea timpului în interior, este mai important ca niciodată să vă luminați corespunzător locuința. Produsele noastre îndeplinesc cele mai exigente criterii de testare, care includ pâlpâirea, fluctuațiile, orbirea, redarea culorilor și efectele de reglare a intensității luminoase, pentru a garanta că acestea respectă cerințele EyeComfort. Becurile cu LED de la Philips nu doar oferă lumină confortabilă, dar, de asemenea, își păstrează intensitatea pe întreaga durată de viață, asigurând niveluri constante ale colurilor, fluxului și calității luminii pe o perioadă care depășește un deceniu. Alegeți lumina care este plăcută ochilor. Aveți grijă de ochii dvs.

  • Economie de energie

   Reduce consumul de energie – fapt benefic pentru facturile dvs. și pentru mediul înconjurător.

  • Durată de viață îndelungată de până la 15.000 de ore

   Tehnologia cu LED Philips prelungește durata de viață a produsului până la 15.000 de ore.

  • Instalare simplă

   Gata cu problemele de instalare. Nu trebuie decât să îl fixați sau să îl agățați în siguranță pe perete sau de tavan și să îl conectați la priză, iar corpul de iluminat este pregătit să lumineze.

  Vezi toate Specificaţile
  • Conceput pentru confortul ochilor dumneavoastră. Vizitați www.philips.com/eyecomfort pentru informații despre pâlpâire, fluctuații și alte criterii și detalii despre produs.