Sugestii

  Lămpi de tavan

  Lampă de plafon Ozziet 18 W

  4000 K, Negru, Intensitate luminoasă reglabilă 8719514431966 Caută produse similare
  • O instalație de iluminat. Două zone de lumină. Trei setări.

   8719514431966

   Lămpi de tavan

   Lampă de plafon Ozziet 18 W

   8719514431966 Caută produse similare

   Această plafonieră neagră cu design elegant, subțire, arată la fel de bine aprinsă sau stinsă. Liniile curate și rotunde ale luminii principale sunt accentuate de o lumină de margine liniară inteligentă. Combinați cele două lumini și creați 3 setări de lumină unice. Corpul de iluminat orientat în jos principal are o ieșire de lumină rece de 4000 k, iar lumina de accentuare liniară de margine oferă o ieșire de lumină caldă de 2700 k. Lampa este disponibilă în 3 dimensiuni și, prin urmare, se potrivește perfect în orice cameră a casei dvs. Funcția de memorie la îndemână vă ajută să reapelați cea mai recentă setare. Plafoniera Ozziet arată la fel de bine aprinsă sau stinsă. Vezi toate beneficiile

  Videoclipuri

  [trigger to render Video Gallery]

  Imagini

  O instalație de iluminat. Două zone de lumină. Trei setări.

  Cu funcție de memorie pentru a reține ultima setare.

  • Perfectă pentru relaxare și socializare

   Camera de zi este sufletul oricărui cămin - un loc unde familia se adună pentru a se relaxa și unde musafirii socializează. Iluminarea pentru camera dvs. de zi și pentru dormitor trebuie să fie flexibilă și ușor de reglat pentru diferite tipuri de utilizare pe perioada zilei. Poziționarea atentă a diferitelor surse de lumină și jocul cu straturile de lumină ajută la crearea unui sentiment de spațiu și oferă camerei o senzație călduroasă și primitoare.

  • Memorați modul preferat pentru selectare ușoară

   Indiferent dacă preferați o strălucire caldă pentru serile confortabile sau o lumină albă strălucitoare pentru concentrare, sistemul vă memorează modurile preferate pentru selectare ușoară.

  • Instalare simplă

   Gata cu problemele de instalare. Nu trebuie decât să îl fixați sau să îl agățați în siguranță pe perete sau de tavan și să îl conectați la priză, iar corpul de iluminat este pregătit să lumineze.

  • Design extrem de subțire

   Designul subțire este ideal pentru camerele cu tavane joase, permițând montarea la nivelul suprafeței.

  • Lumină cu două zone

   Schimbarea atmosferei din camera dvs. nu a fost niciodată mai simplă. Lampa de plafon cu LED SceneSwitch cu zonă dublă de la Philips vă permite să setați atmosfera cu trei setări unice. Combinația dintre lumina principală și cea liniară, de margine, vă oferă opțiuni perfecte pentru socializare, concentrare și momente confortabile. Nu necesită variator sau instalare. Nu aveți nevoie decât de întrerupătorul existent.

  Vezi toate Specificaţile
  • Conceput pentru confortul ochilor dumneavoastră. Vizitați www.philips.com/eyecomfort pentru informații despre pâlpâire, fluctuații și alte criterii și detalii despre produs.