Sugestii

  Lămpi de tavan

  Lampă de plafon Magneos pătrată 20 W

  Corp de iluminat Magneos pătrat cu montaj pe suprafețe, Alb 8719514328792 Caută produse similare
  • Lumină LED confortabilă, plăcută ochilor

   8719514328792

   Lămpi de tavan

   Lampă de plafon Magneos pătrată 20 W

   8719514328792 Caută produse similare

   Corpul de iluminat Philips LED Slim Downlight oferă un efect de lumină naturală pentru utilizare în aplicații de iluminat general. Este o capodoperă subțire pentru tavane joase, creând o ambianță elegantă oriunde acasă. Lumina confortabilă, neagresivă pentru ochi. Vezi toate beneficiile

  Videoclipuri

  [trigger to render Video Gallery]

  Imagini

  Lumină LED confortabilă, plăcută ochilor

  Cu EyeComfort pentru o lumină plăcută ochilor.

  • Material metalic de înaltă calitate

   Material metalic, durabil și atractiv, pentru un finisaj rezistent.

  • Durată de viață îndelungată de până la 25.000 de ore

   Tehnologia cu LED Philips prelungește durata de viață a produsului până la 25.000 de ore

  • EyeComfort – lumină plăcută ochilor

   Lumina de calitate necorespunzătoare poate provoca oboseală la nivelul ochilor. Deoarece mulți dintre noi petrec majoritatea timpului în interior, este mai important ca niciodată să vă luminați corespunzător locuința. Produsele noastre îndeplinesc cele mai exigente criterii de testare, care includ pâlpâirea, fluctuațiile, orbirea, redarea culorilor și efectele de reglare a intensității luminoase, pentru a garanta că acestea respectă cerințele EyeComfort. Becurile cu LED de la Philips nu doar oferă lumină confortabilă, dar, de asemenea, își păstrează intensitatea pe întreaga durată de viață, asigurând niveluri constante ale colurilor, fluxului și calității luminii pe o perioadă care depășește un deceniu. Alegeți lumina care este plăcută ochilor. Aveți grijă de ochii dvs.

  • Instalare simplă

   Gata cu problemele de instalare. Nu trebuie decât să îl fixați sau să îl agățați în siguranță pe perete sau de tavan și să îl conectați la priză, iar corpul de iluminat este pregătit să lumineze.

  Vezi toate Specificaţile
  • Conceput pentru confortul ochilor dumneavoastră. Vizitați www.philips.com/eyecomfort pentru informații despre pâlpâire, fluctuații și alte criterii și detalii despre produs.