Sugestii

  Lămpi de tavan

  Lampă de plafon panou 36 W pătrată

  2700 K, Alb, Intensitate luminoasă reglabilă 8719514326682 Caută produse similare
  • Panou LED care se reglează luminozitatea fără un variator

   8719514326682

   Lămpi de tavan

   Lampă de plafon panou 36 W pătrată

   8719514326682 Caută produse similare

   Uneori, simțiți nevoia de a vă schimba ambianță în funcție de activitatea pe care o desfășurați. Cu acest panou cu LED Philips SceneSwitch, puteți schimba cu ușurință setarea de lumină folosind întrerupătorul existent. Nu este necesar un variator sau o instalație suplimentară. Vezi toate beneficiile

  Videoclipuri

  [trigger to render Video Gallery]

  Imagini

  Panou LED care se reglează luminozitatea fără un variator

  Funcționează cu întrerupătorul existent

  • Perfectă pentru relaxare și socializare

   Camera de zi este sufletul oricărui cămin - un loc unde familia se adună pentru a se relaxa și unde musafirii socializează. Iluminarea pentru camera dvs. de zi și pentru dormitor trebuie să fie flexibilă și ușor de reglat pentru diferite tipuri de utilizare pe perioada zilei. Poziționarea atentă a diferitelor surse de lumină și jocul cu straturile de lumină ajută la crearea unui sentiment de spațiu și oferă camerei o senzație călduroasă și primitoare.

  • EyeComfort – lumină plăcută ochilor

   Lumina de calitate necorespunzătoare poate provoca oboseală la nivelul ochilor. Deoarece mulți dintre noi petrec majoritatea timpului în interior, este mai important ca niciodată să vă luminați corespunzător locuința. Produsele noastre îndeplinesc cele mai exigente criterii de testare, care includ pâlpâirea, fluctuațiile, orbirea, redarea culorilor și efectele de reglare a intensității luminoase, pentru a garanta că acestea respectă cerințele EyeComfort. Becurile cu LED de la Philips nu doar oferă lumină confortabilă, dar, de asemenea, își păstrează intensitatea pe întreaga durată de viață, asigurând niveluri constante ale colurilor, fluxului și calității luminii pe o perioadă care depășește un deceniu. Alegeți lumina care este plăcută ochilor. Aveți grijă de ochii dvs.

  • Ușor de curățat

   Materialele netede și ușor de curățat permit locuinței dvs. să fie atractivă întotdeauna, de la podea până la plafon.

  • Design extrem de subțire

   Designul subțire este ideal pentru camerele cu tavane joase, permițând montarea la nivelul suprafeței.

  • Distribuție uniformă a luminii

   Proiectați lumina în încăpere în mod uniform.

  Vezi toate Specificaţile
  • Conceput pentru confortul ochilor dumneavoastră. Vizitați www.philips.com/eyecomfort pentru informații despre pâlpâire, fluctuații și alte criterii și detalii despre produs.