Sugestii

  Funcțional

  Lampă de plafon

  Ozziet CL570, Alb, Reducere intensitate 8719514432062 Caută produse similare
  • O instalație de iluminat. Două zone de lumină. Trei setări.

   8719514432062

   Funcțional

   Lampă de plafon

   8719514432062 Caută produse similare

   Această plafonieră elegantă, subțire, albă este concepută pentru a completa orice tavan. Liniile curate și rotunde ale luminii principale sunt accentuate de o lumină de margine liniară inteligentă. Ambele lumini se combină pentru a crea 3 setări unice de lumină albă rece de 2700 k pentru un efect de lumină uniform și aspectuos. Lampa este disponibilă în 3 dimensiuni și, prin urmare, se potrivește perfect în orice cameră a casei dvs. Aceasta devine completă cu o funcție de memorie la îndemână care reține ultima setare. Plafoniera Ozziet arată la fel de bine stinsă precum arată aprinsă. Vezi toate beneficiile

  Videoclipuri

  [trigger to render Video Gallery]

  Imagini

  O instalație de iluminat. Două zone de lumină. Trei setări.

  Cu funcție de memorie pentru a reține ultima setare.

  • Perfectă pentru relaxare și socializare

   Camera de zi este sufletul oricărui cămin - un loc unde familia se adună pentru a se relaxa și unde musafirii socializează. Iluminarea pentru camera dvs. de zi și pentru dormitor trebuie să fie flexibilă și ușor de reglat pentru diferite tipuri de utilizare pe perioada zilei. Poziționarea atentă a diferitelor surse de lumină și jocul cu straturile de lumină ajută la crearea unui sentiment de spațiu și oferă camerei o senzație călduroasă și primitoare.

  • Memorați modul preferat pentru selectare ușoară

   Indiferent dacă preferați o strălucire caldă pentru serile confortabile sau o lumină albă strălucitoare pentru concentrare, sistemul vă memorează modurile preferate pentru selectare ușoară.

  • Instalare simplă

   Gata cu problemele de instalare. Nu trebuie decât să îl fixați sau să îl agățați în siguranță pe perete sau de tavan și să îl conectați la priză, iar corpul de iluminat este pregătit să lumineze.

  • Design extrem de subțire

   Designul subțire este ideal pentru camerele cu tavane joase, permițând montarea la nivelul suprafeței.

  • Lumină cu două zone

   Schimbarea atmosferei din camera dvs. nu a fost niciodată mai simplă. Lampa de plafon cu LED SceneSwitch cu zonă dublă de la Philips vă permite să setați atmosfera cu trei setări unice. Combinația dintre lumina principală și cea liniară, de margine, vă oferă opțiuni perfecte pentru socializare, concentrare și momente confortabile. Nu necesită variator sau instalare. Nu aveți nevoie decât de întrerupătorul existent.

  Vezi toate Specificaţile
  • Conceput pentru confortul ochilor dumneavoastră. Vizitați www.philips.com/eyecomfort pentru informații despre pâlpâire, fluctuații și alte criterii și detalii despre produs.