Sugestii

  Funcțional

  Lampă de plafon

  Cavanal, Alb, Intensitate luminoasă reglabilă treptat 8719514326866 Caută produse similare
  • O instalație de iluminat. Întrerupătorul dumneavoastră. Trei setări de lumină

   8719514326866

   Funcțional

   Lampă de plafon

   8719514326866 Caută produse similare

   Creați atmosfera perfectă prin schimbarea luminozității. Lampa de plafon SceneSwitch cu LED de la Philips vă permite să vă bucurați de trei setări de luminozitate care sunt perfecte pentru fiecare moment. Nu este necesar un variator sau o instalație suplimentară – aveți nevoie doar de întrerupătorul existent Vezi toate beneficiile

  Videoclipuri

  [trigger to render Video Gallery]

  Imagini

  O instalație de iluminat. Întrerupătorul dumneavoastră. Trei setări de lumină

  • EyeComfort – lumină plăcută ochilor

   Lumina de calitate necorespunzătoare poate provoca oboseală la nivelul ochilor. Deoarece mulți dintre noi petrec majoritatea timpului în interior, este mai important ca niciodată să vă luminați corespunzător locuința. Produsele noastre îndeplinesc cele mai exigente criterii de testare, care includ pâlpâirea, fluctuațiile, orbirea, redarea culorilor și efectele de reglare a intensității luminoase, pentru a garanta că acestea respectă cerințele EyeComfort. Becurile cu LED de la Philips nu doar oferă lumină confortabilă, dar, de asemenea, își păstrează intensitatea pe întreaga durată de viață, asigurând niveluri constante ale colurilor, fluxului și calității luminii pe o perioadă care depășește un deceniu. Alegeți lumina care este plăcută ochilor. Aveți grijă de ochii dvs.

  • Instalare simplă

   Gata cu problemele de instalare. Nu trebuie decât să îl fixați sau să îl agățați în siguranță pe perete sau de tavan și să îl conectați la priză, iar corpul de iluminat este pregătit să lumineze.

  • Rezistență la umezeală

   Rezistența la umezeală vă permite să utilizați cu încredere acest produs în băi, în bucătării, pe balcoane și în alte spații în care umezeala trebuie luată în considerare.

  • Distribuție uniformă a luminii

   Proiectați lumina în încăpere în mod uniform.

  Vezi toate Specificaţile
  • Conceput pentru confortul ochilor dumneavoastră. Vizitați www.philips.com/eyecomfort pentru informații despre pâlpâire, fluctuații și alte criterii și detalii despre produs.