Acum vizitați site-ul web de Philips Lighting. O versiune localizată este disponibilă pentru dvs.
Sugestii

  Bucură-te de frumuseţea luminii albe calde oferite de LED-uri

  Lumina albă caldă te ajută să creezi o atmosferă plăcută

  LED-urile din ziua de azi înseamnă căldură. Becurile cu LED de la Philips produc o lumină caldă plăcută din momentul în care le aprinzi.

   

  Indiferent dacă vrei să creezi atmosferă în sufragerie sau dacă lucrezi la bucătărie, LED-urile Philips au grijă de toate. Cu o formă care îţi este familiară şi cu strălucire instantanee, poţi crea un mediu plăcut în fiecare încăpere a casei.

   

  [Ştiai că] Temperatura culorii este cea care face lumina să pară caldă sau rece [?] – o temperatură mică produce o lumină mai caldă şi mai relaxantă, iar o temperatură mare emite o lumină mai rece şi mai energizantă. Cu tehnologia cu LED de la Philips te poţi bucura de LED-uri fără a renunţa la lumina de calitate cu care te-ai obişnuit. Foloseşte scala de culori de mai jos pentru a afla mai multe

  Alege LED-ul care are culoarea ta preferată

  Căldura culorii

   

  Becurile moderne pot oferi diferite nuanţe de culoare - măsurate printr-o unitate denumită Kelvin (K). O lumină galbenă, caldă, are o temperatură a culorii mai scăzută, cu o valoare Kelvin mai mică, oferind o atmosferă confortabilă. Lumina albastră are o temperatură a culorii mai mare, cu o valoare Kelvin mai amre, ceea ce este mai energizant. Acest ghid te va ajuta să înţelegi ce este temperatura culorii şi să creezi diferite stări.

   

  warm-led-light

  Becuri şi spoturi populare cu LED cu lumină albă caldă

  Lămpi populare cu LED cu lumină albă caldă