Acum vizitați site-ul web de Philips Lighting. O versiune localizată este disponibilă pentru dvs.
Sugestii

  Descoperă lămpile cu LED care economisesc energie

  LED-uri eficiente energetic

  Durata lungă de viaţă a LED-urilor Philips înseamnă că vei schimba becurile mai rar. Eficienţa lor energetică înseamnă că vei observa diferenţa şi în buzunar.

   

  LED-urile de la Philips consumă cu până la 80% mai puţină energie decât becurile incandescente obişnuite, producând aceeaşi lumină caldă plăcută cu care te-ai obişnuit. Un bec cu LED de la Philips poate funcţiona până la 15.000 de ore, ceea ce reprezintă echivalentul a 15 becuri incandescente. Aşadar, nu numai că vei schimba mai puţine becuri, dar vei avea şi mai puţine deşeuri. Merită să investeşti în casa ta - şi Philips te poate ajuta.

  energy-saving-image-transparent

  Iluminare cu LED economică

   

  Iluminatul cu LED este recomandat din mai multe privinţe. În primul rând, lămpile cu LED economisesc până la 90% energie comparativ cu becurile tradiţionale, care emit aceeaşi intensitate a luminii.

   

  La achiziţionarea unei lămpi sau a unui bec cu LED Philips, începi să economiseşti bani încă din prima clipă. Pentru fiecare bec tradiţional pe care îl înlocuieşti cu o lampă cu LED, vei observa imediat efectele pe factura de energie electrică.

  long-lifetime

  Durată lungă de viaţă

   

  Sursele de lumină cu LED durează mai mult, scutindu-te de problema înlocuirii becurilor. Acest lucru reduce semnificativ cantitatea de deşeuri, dar te ajută şi să economiseşti bani pe termen lung.

   

  Durata de viaţă a unei surse de lumină cu LED poate fi de până la 10 ori mai îndelungată decât cea a surselor de lumină tradiţionale. Un bec tradiţional are o durată de viaţă de aproximativ 2.000 de ore, iar soluţiile de iluminat cu LED Philips au o durată de viaţă de până la 20.000 de ore, echivalentul a 20 de ani!!

  Lumeni şi amp; putere

   

  Acest ghid îţi va arata cum LED-urile îţi pot oferi posibilităţi nelimitate de iluminat. Acestea sunt disponibile în aceeaşi formă ca şi becurile clasice cu un plus de design elegant - precum gu10 LED. Si aşa cum produc cea mai frumoasă şi modernă lumină, acestea folosesc totodată cu 90% mai puţină energie decât becurile clasice şi durează până la 25 de ani.

  Waţi şi lumeni