Vizitați acum site-ul web Philips lighting. O variantă localizată este disponibilă pentru dvs.
Sugestii

   Corpuri de Iluminat pentru Living

   Cum să alegi iluminatul potrivit pentru sufrageria ta?

    

   Sufrageria dvs. este inima casei. O cameră în care experimentați multe momente diferite – relaxarea împreună cu prietenii, privitul la televizor de pe canapea, lucrul sau chiar savurarea unei gustări. Vă putem arăta modul în care puteți adapta iluminatul pentru a corespunde fiecărei activități, de la lămpi de tavan strălucitoare la lămpi confortabile de sufragerie. Așadar, indiferent de activitatea dvs., iluminatul sufrageriei va crea ambianța perfectă.

   Philips myLiving RING

   Lustra

   Aduceți efecte uimitoare în sufrageria dvs. prin intermediul unei lustre care adaugă o notă modern camerei.
   Pictogramă verificare
   Creați o atmosferă elegantă și primitoare
   Pictogramă verificare
   Materiale de calitate superioară
   Pictogramă verificare
   Creați efecte de lumină superbe
   Lampă Philips RING 4091331PN

   Idei pentru iluminatul sufrageriilor – pentru o atmosferă confortabilă

    

   Iluminatul sufrageriei dvs. trebuie să se adapteze la numeroase situații, deoarece nu orice lumină se potrivește fiecărei ocazii. O lampă de tavan creează baza pentru un iluminat perfect pentru sufragerie. Utilizată în acest cadru, o lampă cu reglarea intensității luminoase funcționează bine pentru a crea o varietate de nuanțe de lumină, de la lumină albă strălucitoare la lumină caldă confortabilă. Vă recomandăm lămpile cu LED – acestea produc o lumină albă delicată, permit reglarea intensității luminoase și sunt economice. O lampă de tavan este foarte utilă pentru joacă, curățenie sau alte activități. Dacă doriți ca încăperea să pară mai caldă, puteți completa iluminatul cu următoarele:

    

   • Veioze pe masă, pe pervazuri sau pe rafturi
   • Lămpi de podea în apropierea canapelei sau a fotoliului de citit
   • Iluminat de perete combinat cu oglinzi, tablouri, sculpturi
   • Iluminat integrat, adică în rafturile pentru cărți

   Ce este mai bun pentru sufrageria dvs. – scurtă prezentare a tuturor avantajelor

   Garanție de 5 ani
   Pe lângă garanția standard de 2 ani pentru această lampă, Philips oferă o  garanție de 5 ani pentru sistemul LED, care se referă la balastul și la modulul LED din această lampă.
   Temperaturi de culoare ale luminii
   Lumina poate avea diferite temperaturi de culoare, indicate în unități Kelvin (K). Lămpile cu o valoare Kelvin redusă produc o lumină caldă și mai confortabilă, în timp ce o valoare Kelvin ridicată produce o lumină rece, mai revigorantă. Această lampă Philips oferă o lumină albă caldă pentru o atmosferă confortabilă.
   Lampă economică Philips
   Această lampă economică Philips conservă energia, spre deosebire de sursele de lumină tradiționale, ajutându-vă să economisiți bani la facturile de electricitate și să contribuiți la protejarea mediului.
   LED cu utilizare medie de 15 ani
   O sursă de lumină în care puteți avea încredere. LED-urile integrate folosite pentru această lampă cu LED Philips vor dura până la 15.000 de ore (care echivalează cu 15 ani pe baza unei utilizări medii de 3 ore/zi cu cel puțin 13.000 de cicluri de pornire/oprire). Oferă o senzație plăcută gândul că nu trebuie să vă mai faceți probleme cu privire la întreținerea sau înlocuirea becului, în timp ce locuința dvs. are ambianța de lumină perfectă.

   Iluminați sufrageria

    

   Lămpile pentru sufragerie nu oferă numai luminozitate, lumina acestora poate fi și decorativă. Puteți crea accente și puteți permite luminii să devină o parte a designului interior prin simpla utilizare a iluminatului perfect pentru sufragerie. Cerințele pentru iluminatul sufrageriei diferă în funcție de dimensiunile camerei – camerele mobilate și luminoase necesită mai puțină lumină decât camerele întunecate, iar iluminatul indirect creează o atmosferă confortabilă.

    

   Zona în care serviți masa se găsește în sufragerie? În acest caz, trebuie să luați în considerare iluminarea acesteia prin utilizarea unei lămpi cu reglarea intensității luminoase, suspendate deasupra mesei. Aceasta vă permite să modificați lumina în funcție de necesități – pentru a lua masa, pentru seri de jocuri sau pentru lucru. Iluminatul de perete combinat cu oglinzi sau tablouri vă va ajuta să creați o atmosferă confortabilă – la fel și veiozele, atunci când le așezați pe pervazuri, pe rafturi sau pe mese auxiliare.

   Proiectare sistem de iluminat pentru sufragerie – sfaturi

   Captură videoclip sufragerie Philips

   Vizualizați modul în care Philips WarmGlow creează atmosfera perfectă în sufrageria dvs.

   Pictogramă verificare
   Instalați o lampă de podea în spatele fotoliului de citit pentru a primi suficientă lumină pentru cartea dvs. preferată. Cu produsele noastre SceneSwitch, puteți configura 3 scene diferite, de la o lumină strălucitoare la o strălucire confortabilă, fără să fie nevoie de un reostat.
   Pictogramă verificare
   Tablourile și fotografiile pot fi accentuate cu spoturi de tavan. Nu contează cât de puternic doriți să strălucească, becurile noastre WarmGlow, cu reglarea intensității luminoase, oferă o strălucire confortabilă – cu cât intensitatea este mai redusă, cu atât lumina este mai caldă.
   Pictogramă verificare
   Lumina colorată sau lămpile cu reglare a intensității luminoase pot fi folosite pentru modificarea atmosferei. Vă recomandăm Philips Hue – cu peste 16 milioane de culori, puteți transforma iluminatul obișnuit într-o experiență extraordinară.

   Philips myLiving RING

   Lumină suspendată

   Lampă Philips RING 4091331PN