Acum vizitați site-ul web de Philips Lighting. O versiune localizată este disponibilă pentru dvs.
Sugestii

   Corpuri de Iluminat pentru Dormitor

   Cum să alegi iluminatul potrivit pentru dormitorul tau?

    

   Dormitorul nu este numai locul în care dormiți. Este o ascunzătoare personală în care vă puteți relaxa, puteți privi la TV sau puteți citi o carte. Un sanctuar care are nevoie de un iluminat selectat cu atenție pentru a crea ambianța perfectă pentru confort și stare de bine. Ideile noastre pentru iluminatul dormitoarelor înglobează o gamă largă de lămpi pentru dormitor, lămpi de perete și lămpi pentru noptiere care creează accente minunate și o atmosferă caldă și confortabilă, permițându-vă să proiectați dormitorul de vis.

   Philips InStyle

   Lampă de tavan

   Cu o siluetă cuprinzătoare, șic și atrăgătoare, aceste lămpi inteligente de tavan cu accente cromate reprezintă o piesă centrală elegantă pentru fiecare cameră. Designul inteligent, cu difuzor din sticlă, proiectează lumina atât în sus, cât și în jos, pentru o ambianță plăcută.
   Pictogramă verificare
   Aplicații și finisaje multiple pe gustul dvs.
   Pictogramă verificare
   Intensitate reglabilă a luminii cu reostat
   Pictogramă verificare
   Reducerea consumului de energie
   Lampă de tavan Philips InStyle

   Idei pentru iluminatul dormitoarelor

    

   Una dintre regulile de bază pe care trebuie să o rețineți cu privire la iluminatul dormitorului dvs. este alegerea luminilor calde și delicate. Indiferent că doriți să vă treziți dimineața cât încă mai este întuneric afară, să mergeți la toaletă în timpul nopții sau să mai citiți seara, lumina orbitoare vă creează o senzație de disconfort. Vă recomandăm să alegeți pentru dormitorul dvs. o lampă de tavan cu reglarea intensității luminoase pentru a putea să reglați nivelurile de lumină în funcție de nevoi, fie pentru căutarea unei perechi de șosete, fie pentru aranjarea patului.

   În funcție de preferințe, pentru fiecare parte a patului, alegeți între lămpile de perete sau lămpile pentru noptiere,  care să vă permită dumneavoastră și partenerului să citiți sau să lucrați fără a vă deranja reciproc. De exemplu, anumite lămpi de perete pot fi reglate și pentru a orienta lumina spre cartea dvs. Lămpile cu LED sunt recomandate aici, deoarece acestea distribuie o lumină albă caldă reducând, în același timp, consumul de energie. În funcție de dimensiune și de mobila din dormitorul dvs., puteți utiliza un iluminat diferit pentru a crea accente și o atmosferă confortabilă. V-ați gândit vreodată să iluminați interiorul șifonierelor? În acest mod puteți găsi cu ușurință lucrurile de care aveți nevoie, chiar și dimineața devreme. Dacă aveți un fotoliu sau o canapea în dormitor, o puteți scoate în evidență prin instalarea lămpilor de podea sau a veiozelor. Același lucru este valabil și pentru tablouri, fotografii sau oglinzi care vă decorează pereții: lămpile de perete și corpurile de iluminat cu prindere cu clemă vă scot în evidență atracțiile. Trebuie să luați în considerare lămpile următoare pentru iluminatul dormitorului:

    

   • Veioză pe noptieră
   • Lămpi reglabile de perete de fiecare parte a patului
   • Lampă de podea lângă fotoliu sau șifonier
   • Iluminat interior pentru șifonier

   Doar ce este mai bun pentru dormitorul dvs. – scurtă prezentare a tuturor avantajelor

   Garanție de 5 ani
   Pe lângă garanția standard de 2 ani pentru această lampă, Philips oferă o  garanție de 5 ani pentru sistemul LED, care se referă la balastul și la modulul LED din această lampă.
   Temperaturi de culoare ale luminii
   Lumina poate avea diferite temperaturi de culoare, indicate în unități Kelvin (K). Lămpile cu o valoare Kelvin redusă produc o lumină caldă și mai confortabilă, în timp ce o valoare Kelvin ridicată produce o lumină rece, mai revigorantă. Această lampă Philips oferă o lumină albă caldă pentru o atmosferă confortabilă.
   Lampă economică Philips
   Această lampă economică Philips conservă energia, spre deosebire de sursele de lumină tradiționale, ajutându-vă să economisiți bani la facturile de electricitate și să contribuiți la protejarea mediului.
   LED cu utilizare medie de 15 ani
   O sursă de lumină în care puteți avea încredere. LED-urile integrate folosite pentru această lampă cu LED Philips vor dura până la 15.000 de ore (care echivalează cu 15 ani pe baza unei utilizări medii de 3 ore/zi cu cel puțin 13.000 de cicluri de pornire/oprire). Oferă o senzație plăcută gândul că nu trebuie să vă mai faceți probleme cu privire la întreținerea sau înlocuirea becului, în timp ce locuința dvs. are ambianța de lumină perfectă.

   Proiectare sistem de iluminat pentru dormitor – sfaturi

   Captură videoclip dormitor Philips

   Iluminatul dormitoarelor de la Philips: creați spațiul dvs. de vis

   Pictogramă verificare
   Lămpile de perete sau pentru noptiere, identice sau similare, creează simetrie și accentuează lumina la nivelul patului.
   Pictogramă verificare
   Lumina colorată poate fi folosită pentru modificarea atmosferei. Vă recomandăm Philips Hue – cu peste 16 milioane de culori, puteți transforma iluminatul obișnuit într-o experiență extraordinară.
   Pictogramă verificare
   Este foarte convenabil să aveți interiorul șifonierului iluminat pentru a vă putea îmbrăca.
   Pictogramă verificare
   Tablourile, fotografiile sau mobila poate fi accentuată cu lămpi de podea sau cu veioze. Nu contează cât de puternic doriți să strălucească: becurile noastre WarmGlow, cu reglarea intensității luminoase, oferă o strălucire confortabilă – cu cât intensitatea este mai redusă, cu atât lumina este mai caldă.
   Pictogramă verificare
   Corpurile de iluminat cu reglare a intensității luminoase și lămpile de ambianță vă ajută să creați atmosfera perfectă pentru fiecare parte a zilei. Cu SceneSwitch, puteți alege dintre 3 setări de iluminat diferite – fără reostat sau instalație suplimentară.

   Philips InStyle

   Lampă de tavan

   Lampă de tavan Philips InStyle