Acum vizitați site-ul web de Philips Lighting. O versiune localizată este disponibilă pentru dvs.
Sugestii

   Corpuri de Iluminat pentru Birou

   Cum să alegi iluminatul potrivit pentru biroul tau de acasa?

    

   Locuința dvs. poate fi un excelent loc de muncă. În liniștea biroului de acasă, poate fi cu mult mai ușor să vă concentrați la un proiect de lucru complex, la un eseu pentru studii sau chiar la facturile care trebuie achitate. Vă putem arăta modul în care să utilizați lămpile elegante pentru pupitru și iluminatul meselor pentru a crea atmosfera cu lumină perfectă pentru biroul de acasă. Astfel încât să puteți lucra într-un mod relaxat dar productiv și să valorificați lumina indiferent de activitatea desfășurată.

   Philips Hue Phoenix

   Veioză

    

   Veioza Philips Hue Phoenix oferă lumină albă caldă până la rece, cu reglarea intensității luminoase, care să corespundă activităților dvs. zilnice. Conectați prin puntea Hue (neinclusă) la rețeaua Wi-Fi a locuinței dvs. pentru un control fără efort prin intermediul dispozitivului dvs. inteligent.

   Siglă LED
   Pictogramă verificare
   Patru rețete de lumină
   Pictogramă verificare
   Lumină albă caldă până la rece
   Pictogramă verificare
   Textură 3D pentru efect de lumină strălucitoare

   Iluminat pentru pupitre și mese: descoperiți modul în care Philips vă poate ilumina biroul de acasă

    

   Când vine vorba de iluminatul pupitrelor și meselor, trebuie să luați în considerare o combinație de diferite surse de iluminat. O lampă de tavan satisface nevoia pentru iluminatul general, pentru a aduce în încăpere un iluminat de bază, care este important pentru confortul vizual și care previne oboseala. Iluminatul indirect, precum lămpile de perete și de podea, creează o atmosferă confortabilă, care este esențială pentru un spațiu de lucru plăcut. Înainte de toate, este esențială, în mod special, iluminarea biroului propriu-zis. Poate doriți să alegeți o lampă de birou cu braț flexibil care poate fi reglat. Este important să iluminați întreaga zonă de lucru, fără efect de orbire. Umbrele pot fi evitate prin așezarea lămpii de birou în partea opusă mâinii dominante: dreptacii trebuie să așeze lampa de birou în partea stângă, stângacii invers. Diferitele noastre lămpi nu numai că luminează biroul de acasă, ci îl și decorează: alegeți luminile pentru a completa mobila și a vă scoate în relief stilul individual.

   Doar ce este mai bun pentru biroul și masa dvs. – scurtă prezentare a tuturor avantajelor

   Garanție de 5 ani
   Pe lângă garanția standard de 2 ani pentru această lampă, Philips oferă o  garanție de 5 ani pentru sistemul LED, care se referă la balastul și la modulul LED din această lampă.
   Temperaturi de culoare ale luminii
   Lumina poate avea diferite temperaturi de culoare, indicate în unități Kelvin (K). Lămpile cu o valoare Kelvin redusă produc o lumină caldă și mai confortabilă, în timp ce o valoare Kelvin ridicată produce o lumină rece, mai revigorantă. Această lampă Philips oferă o lumină albă caldă pentru o atmosferă confortabilă.
   Lampă economică Philips
   Această lampă economică Philips conservă energia, spre deosebire de sursele de lumină tradiționale, ajutându-vă să economisiți bani la facturile de electricitate și să contribuiți la protejarea mediului.
   LED cu utilizare medie de 15 ani
   O sursă de lumină în care puteți avea încredere. LED-urile integrate folosite pentru această lampă cu LED Philips vor dura până la 15.000 de ore (care echivalează cu 15 ani pe baza unei utilizări medii de 3 ore/zi cu cel puțin 13.000 de cicluri de pornire/oprire). Oferă o senzație plăcută gândul că nu trebuie să vă mai faceți probleme cu privire la întreținerea sau înlocuirea becului, în timp ce locuința dvs. are ambianța de lumină perfectă.

   Proiectare sistem de iluminat pentru biroul de acasă – sfaturi

   Captură videoclip lampă de birou Philips

   Iluminat pentru pupitre și mese de la Philips: creați biroul de acasă perfect

   Pictogramă verificare
   Așezați lampa de birou în partea opusă mâinii dominante pentru a reduce umbrele atunci când citiți sau scrieți.
   Pictogramă verificare
   Lumina colorată sau cea de ambianță vă poate ajuta să vă concentrați asupra activității dvs. Philips Hue vă permite să creați atmosfera perfectă cu peste 16 milioane de culori.
   Pictogramă verificare
   Ecranul computerului trebuie protejat împotriva razelor luminii naturale și împotriva fasciculului luminos al lămpii de birou – acest lucru ajută la evitarea orbirii în timp ce lucrați pe ecran.
   Pictogramă verificare
   Asigurați-vă că lampa de birou iluminează întreg spațiul de lucru.
   Pictogramă verificare
   Pentru citit și scris se recomandă o combinație între iluminatul funcțional și cel general: de exemplu, iluminatul cu reglarea intensității luminoase poate reduce oboseala ochilor. SceneSwitch oferă 3 setări de iluminat diferite și nu necesită nici reostat, nici instalație.
   Pictogramă verificare
   Tablourile, fotografiile sau mobila poate fi accentuată cu lămpi de podea sau cu veioze. Nu contează cât de puternic doriți să strălucească: becurile noastre WarmGlow, cu reglarea intensității luminoase, oferă o strălucire confortabilă – cu cât intensitatea este mai redusă, cu atât lumina este mai caldă.
   Veioză
   Philips Hue Phoenix