Acum vizitați site-ul web de Philips Lighting. O versiune localizată este disponibilă pentru dvs.
Sugestii

   Corpuri de Iluminat pentru Baie

   Cum să alegi iluminatul potrivit pentru baia ta?


   Baia dvs. nu va mai avea de fiecare data același aspect! Aceasta este locul în care vă pregătiți dimineața, cât de repede posibil, pentru școală sau serviciu. Seara, aceasta se transformă într-o oază de bună dispoziție în care vă puteți bucura de o baie relaxantă cu spumă, în timp ce citiți o carte bună. Avem  cele mai bune idei pentru iluminatul băilor pentru a vă ajuta să iluminați în fiecare moment. De la lămpi strălucitoare de tavan și spoturi până la iluminatul oglinzilor și iluminatul de ambianță cu schimbarea culorilor. Gama perfectă pentru idei noi de iluminat care vă va ajuta sa aveți de fiecare dată o camera de baie inedită.

   Philips myBathroom Hotstone

   Lampă de perete

    

   Lampa de perete cu LED Philips myBathroom Hotstone oferă nivelul perfect de lumină pentru baia dvs. Datorită unui difuzor sintetic și a bazei cromate,  lampa elegantă va reda culoarea naturală a pielii pentru aplicarea machiajului, pentru bărbierit și nu numai, în timp ce luminează camera în mod clar.   

   Siglă LED
   Pictogramă verificare
   Lampă cu LED de înaltă calitate
   Pictogramă verificare
   Lumină albă caldă
   Pictogramă verificare
   Reducerea consumului de energie

   Iluminatul băilor preferat

    

   Iluminatul băii dvs. trebuie să poată fi adaptat la situațiile care apar de pe parcursul zilei. Prin instalarea iluminatului cu reglare a intensității luminoase, puteți decide în mod individual nivelul de lumină  necesar pentru diferite activități. Lămpile de tavan sau spoturile încastrate asigură  cu ușurință iluminatul general, care este necesar atunci când vă pregătiți dimineața sau când curățați baia. Prin utilizarea lămpilor de perete puteți seta accente speciale – în acest mod încăperea poate să pară mai spațioasă. Pentru confortul dvs. personal, care  să reproducă atmosfera de Spa preferată, trebuie să luați în considerare lămpile de ambianță care își schimbă culoarea. Acestea pot fi adaptate cu ușurință la designul băii și la starea dvs. de spirit. Un element esențial al fiecărei băi este oglinda. Prin urmare, aveți nevoie de setul potrivit de lămpi pentru oglinda din baie, care trebuie să fie iluminată de sus și de pe ambele laturi. Iluminatul oglinzii trebuie să proiecteze lumina pe față pentru a elimina toate umbrele.  

   Doar ce este mai bun pentru baia dvs. – scurtă prezentare a tuturor avantajelor

   Garanție de 5 ani
   Pe lângă garanția standard de 2 ani pentru această lampă, Philips oferă o  garanție de 5 ani pentru sistemul LED, care se referă la balastul și la modulul LED din această lampă.
   Temperaturi de culoare ale luminii
   Lumina poate avea diferite temperaturi de culoare, indicate în unități Kelvin (K). Lămpile cu o valoare Kelvin redusă produc o lumină caldă și mai confortabilă, în timp ce o valoare Kelvin ridicată produce o lumină rece, mai revigorantă. Această lampă Philips oferă o lumină albă caldă pentru o atmosferă confortabilă.
   Lampă economică Philips
   Această lampă economică Philips conservă energia, spre deosebire de sursele de lumină tradiționale, ajutându-vă să economisiți bani la facturile de electricitate și să contribuiți la protejarea mediului.
   LED cu utilizare medie de 15 ani
   O sursă de lumină în care puteți avea încredere. LED-urile integrate folosite pentru această lampă cu LED Philips vor dura până la 15.000 de ore (care echivalează cu 15 ani pe baza unei utilizări medii de 3 ore/zi cu cel puțin 13.000 de cicluri de pornire/oprire). Oferă o senzație plăcută gândul că nu trebuie să vă mai faceți probleme cu privire la întreținerea sau înlocuirea becului, în timp ce locuința dvs. are ambianța de lumină perfectă.

   Lămpi sigure pentru baie – perfect adaptate la mediile cu umezeală


   Inevitabil în baie: electricitatea și umiditatea – ceea ce poate fi o combinație problematică.  Lămpile pentru baie de la Philips sunt proiectate pentru medii cu umezeală  și, prin urmare, utilizarea lor este absolut sigură.  Băile sunt împărțite în trei zone de umiditate; din acest motiv, toate lămpile noastre au clasa de protecție IP23, IP44 sau IP65. Cu cât lampa este mai aproape de sursa de apă, iar riscul de udare a acesteia este mai ridicat, cu atât aveți nevoie de o clasă de protecție IP mai mare. Această valoare indică măsura în care lampa poate rezista la apă. Se aplică următorul fapt: cu cât numărul este mai mare, cu atât protecția este mai bună. Siguranța și starea dvs. de bine sunt importante pentru noi.

   Proiectare sistem de iluminat pentru baie – sfaturi

   Captură videoclip baie

   Iluminatul băilor de la Philips: creați-vă propria zonă de bună dispoziție.

   Pictogramă verificare
   Cea mai bună metodă de iluminare a unei oglinzi este de sus și de pe ambele laturi. Iluminatul oglinzii trebuie să proiecteze lumina pe față pentru a elimina toate umbrele.
   Pictogramă verificare
   Pentru anumite activități, precum bărbierit sau aplicare machiaj, este recomandat ca iluminatul general să fie completat cu un iluminat specific.
   Pictogramă verificare
   Pentru ambianță, o instalație de iluminat de perete poate adăuga accente care fac încăperea să pară mai spațioasă. Vă recomandăm Philips Hue – cu peste 16 milioane de culori, puteți transforma iluminatul obișnuit într-o experiență extraordinară.
   Pictogramă verificare
   Dușul este o zonă specifică pentru iluminatul dedicat. Includeți unul sau două spoturi încastrate cu IP65 deasupra dușului și lângă cadă.
   Pictogramă verificare
   Instalarea reostatelor în baie vă oferă controlul complet asupra cantității de lumină, în funcție de dorințele și nevoile dumneavoastră de moment. Cu produsele noastre SceneSwitch, puteți configura 3 scene diferite, de la o lumină strălucitoare la o strălucire confortabilă, fără să fie nevoie de un reostat.
   Pictogramă verificare
   Creați în baia dvs. atmosfera perfectă de saună cu WarmGlow. Nu contează cât de puternic doriți să strălucească becurile cu reglare a intensității luminoase: acestea vor oferi întotdeauna o strălucire confortabilă perfectă – cu cât intensitatea este mai redusă, cu atât lumina este mai caldă.

   Philips myBathroom Hotstone

   Lampă de perete