Acum vizitați site-ul web de Philips Lighting. O versiune localizată este disponibilă pentru dvs.
Sugestii

  Iluminat de exterior atunci când aveți nevoie

  Lampa potrivită vă ajută să vă orientați atunci când este întuneric afară

  Puterea mișcării de la Philips

  Aflați mai multe despre tehnologia senzorilor de mișcare de la Philips

   

  Cum găsiți cheile pe întuneric? Cum puteți vedea cine se află la ușa de la intrare? Sau cum vă puteți asigura că nu vă împiedicați de nimic în timpul activităților casnice de zi cu zi? Aflați cum cu ajutorul tehnologiei senzorilor de mișcare.

  Cum poate iluminatul economisi energie?
  icon_energysaving_outdoor
  Simplu. Senzorii de mișcare mențin la minimum cheltuielile la energie pentru iluminatul grădinii, iar vecinii nu se vor plânge că lămpile din grădina dvs. nu îi lasă să doarmă. Sau, și mai bine, alegeți iluminatul peisagistic cu LED-uri cu alimentare solară și nu veți mai plăti niciun leu pentru luminarea spațiilor exterioare.
  Iluminatul sporește securitatea?
  icon_lock
  Da. După lăsarea întunericului, iluminatul de exterior poate reduce probabilitatea unui jaf, așa că vă puteți bucura de un somn liniștit. Acesta este motivul pentru care, proprietarii de locuințe care și-au instalat lămpi de exterior, cum ar fi lămpi pentru terase sau iluminat pentru pereții exteriori, se simt de obicei mai în siguranță.
  Care este cea mai bună amplasare a lămpilor de securitate pentru exterior?
  icon_lock

  Este important să poziționați corect lămpile de exterior, pentru a vă asigura că funcționează corespunzător, atât din punct de vedere al securității, cât și al confortului. Următoarele zone trebuie luminate în timpul nopții:

   

  – Ușile de intrare
  – Zonele garajelor

  – Colțurile casei

  Cum funcționează senzorii de mișcare?
  senzor de mișcare
  Lămpile noastre pentru exterior sunt echipate cu un senzor de mișcare cu infraroșu (PIR) care detectează mișcarea. Acest lucru le transformă într-o sursă de iluminat foarte eficientă energetic, deoarece acestea se aprind numai atunci când cineva se află în apropierea senzorului. 
  Care este distanța maximă la care senzorii pot detecta mișcarea?
  icon_motion-sensor_outdoor
  Iluminatul nostru de securitate este proiectat să detecteze mișcarea pe o rază de 10 metri. Este un mod convenabil de a vă lumina drumul noaptea, ajutându-vă, în același timp, să economisiți energie, deoarece se aprind numai atunci când și unde este nevoie.
  Este dificilă instalarea acestora?
  ușor de instalat
  Deloc. O procedură de configurare simplă facilitează selectarea momentului în care doriți ca senzorul automat să aprindă lampa sau lămpile și pentru cât timp. Și, dacă aveți nevoie ca lumina să rămână aprinsă o perioadă mai lungă de timp, senzorii pot fi dezactivați foarte ușor.

  Puterea soarelui de la Philips

  Încercați tehnologia LED-urilor cu alimentare solară de la Philips

  Lămpile pentru grădină cu alimentare solară de la Philips sunt proiectate cu lămpi cu LED și cu panouri solare de înaltă calitate pentru a maximiza colectarea luminii solare pentru o lumină care durează mai mult. Perioada de timp în care acestea furnizează lumină depinde de cantitatea de lumină solară primită de panourile solare. În condiții de vreme bună, aceasta poate fi de până la șase ore de iluminare gratuită. Caracteristicile de economisire a energiei, cum ar fi un întrerupător de pornire/oprire sau un senzor de mișcare, semnifică faptul că, indiferent de vreme sau de perioada anului, spațiile dvs. exterioare vor fi întotdeauna luminate puternic.
  Abelia
  Sunt greu de instalat?
  Icon_no-wires_outdoor
  Nici pe departe. Lămpile pentru grădină cu alimentare solară de la Philips elimină munca grea și problemele de la instalarea iluminatului peisagistic. Așezarea lor în grădină durează numai câteva minute, chiar dacă nu ați mai instalat niciodată un iluminat pentru exterior. Deoarece nu trebuie să conectați cabluri de alimentare la rețeaua electrică, nu trebuie să vă faceți griji în legătură cu apropierea de o priză electrică, așa că amplasarea este rapidă și ușoară.
  Lămpile cu alimentare solară economisesc cea mai multă energie?
  icon_energysaving_outdoor
  Da, așa este. Lămpile pentru grădină cu alimentare solară de la Philips transformă energia primită de la soare în lumină strălucitoare care nu adaugă nimic la facturile la energie. Fabricate din materiale durabile, lămpile noastre de exterior și pentru grădină, eficiente energetic și minunat proiectate, pot dura până la 25 de ani, așa că vă puteți bucura de energia gratuită primită de la soare mulți ani de acum înainte.  
  Lămpile cu alimentare solară vor produce lumină suficientă?
  Icon_LEDincluded_outdoor
  Lămpile pentru grădină cu alimentare solară de la Philips emit până la 100 de lumeni de lumină, suficienți pentru a lumina o zonă de lucru definită sau pentru a evidenția o gradină sau un cadru arhitectural.

  Doriți un iluminat mai bun afară pentru a oferi strălucire grădinii dvs.?