Acum vizitați site-ul web de Philips Lighting. O versiune localizată este disponibilă pentru dvs.
Sugestii

  Corpuri de Iluminat Exterior si Gradini

  Soluții de iluminat pentru grădină pentru iluminarea oricărui spațiu exterior

  Iluminat de exterior cu un factor de bună dispoziție

  Primăvara este momentul ideal pentru a ieși afară și a redescoperi grădina. Amatorii de soare si de aer liber petrec timp afară pentru a se bucura de căldura soarelui simțită pe piele și pentru a-și reîncărca bateriile în paradisul verde din curte. De ce să lăsați apusul soarelui să pună capăt delectării dvs. în această oază de confort în aer liber? De acum înainte, puteți uita de grădini întunecate. Alegerea corectă a iluminatului de exterior, de la lămpi pentru grădină cu alimentare solară la iluminat cu LED pentru exterior, poate oferi o ambianță confortabilă grădinii dvs. și vă poate permite să vă bucurați de temperaturile plăcute de vară până noaptea târziu.

   

  Urmăriți videoclipul pentru a afla mai multe despre instalarea ușoară.

  Creați ambianța perfectă cu lămpile pentru grădină cu alimentare solară și cu lămpile de perete pentru exterior de la Philips

  Puteți găsi cheile pe întuneric?

  Doriți un iluminat mai bun afară pentru a vă bucura de timpul petrecut împreună cu familia?

  Iluminat de exterior cu alimentare solară


  Descoperiți puterea instalației fără cablu pentru un confort sporit și pentru instalarea rapidă a lămpilor de exterior

  Corpuri de iluminat exterior – produse de iluminat pentru grădină moderne, robuste și economice


  Caracteristicile de design remarcabile asigură faptul că gama de iluminat de exterior de la Philips nu numai că arată fantastic, dar este și durabilă și rezistentă la intemperii datorită materialelor și execuției de înaltă calitate. Știind că primăvara va veni din nou, dar grădina dvs va fi pregătită din punct de vedere al iluminatului, vă va ajuta să treceți mai ușor prin intemperiile iernii. Manipularea în condiții de siguranță și montarea facilă asigură faptul că până și amatorii pot obține rezultate demne de un meșter artizan la instalarea lămpilor noastre pentru exterior.

  Iluminatul nostru de exterior are o durată de viață de 25 de ani și este livrat cu o garanție de 5 ani pentru modulele LED integrate. Cu un ciclu mediu de renovare de 20 de ani, acestea necesită mai puțină întreținere decât o locuință obișnuită – o modalitate excelentă de vă asigura că timpul petrecut în aer liber este cât se poate de plăcut.

  Soluții inovatoare și inteligente pentru grădina dvs.

  Senzori de mișcare

   

  Lămpile pentru grădină cu senzori de mișcare de la Philips asigură un plus de securitate și sunt extrem de eficiente energetic. Senzorii de lumină fac distincția dintre noapte și zi, în timp ce senzorii de mișcare detectează atunci când se apropie cineva.

  LED

   

  Produsele de iluminat cu LED pentru exterior de la Philips sunt echipate cu cea mai recentă tehnologie. Acestea oferă un flux luminos remarcabil cu o lumină de înaltă calitate. Generează lumină albă caldă și au o durată lungă de viață.

  LED cu alimentare solară


  Iluminatul de exterior cu alimentare solară de la Philips este proiectat să utilizeze energia soarelui și să ofere lumină pentru mai mult timp. Lămpile pentru grădină cu alimentare solară ajută la protejarea mediului datorită faptului că nu consumă electricitate. Aflați mai multe în Prezentarea de ansamblu a produselor.

  Doar ce este mai bun pentru grădina dvs.: noile noastre produse de iluminat pentru grădină pentru anul 2016

  • Durată de viață de 25 de ani cu garanție de 5 ani pentru modulele LED integrate
  • Materiale și execuție de înaltă calitate
  • Durabile și rezistente la intemperii
  • Construcție excepțională a produsului și manipulare în condiții de securitate
  •  Distribuție uniformă a luminii datorită LED-urilor integrate
  • Mai puține umbre decât becurile convenționale
  • Dovezi concludente de la testele cu UV: rezistența culorii garantată
  • Nu este necesară înlocuirea lămpilor
  • Reducere a consumului de energie cu până la 90%, ceea ce înseamnă costuri mai mici la energie
  • Ușor de montat în doar 3 pași rapizi
  • Module LED de la 600 până la 800 lumeni pentru lumină albă caldă și puternică
  • Comparabile cu lămpile economice de la 12 până la 15 wați
  • Lumină de culoare reală cu o temperatură de culoare de 2.700 kelvini
  Alegerea corectă a iluminatului de exterior poate fi folosită nu numai pentru a oferi o ambianță confortabilă grădinii dvs., ci și pentru a proiecta o zonă de intrare sigură și puternic luminată cu ajutorul lămpilor de perete selectate special. Lămpile de perete creează, de asemenea, efecte calde de lumină pe terase și balcoane și garantează seri de vară lungi și plăcute.
  Produsele de iluminat cu LED pentru exterior, inclusiv lămpile pe picior și lămpile pentru pardoseală, sunt soluția ideală pentru iluminarea grădinii sau terasei dvs. și pentru asigurarea unui fundal liniștit unei seri petrecute relaxându-vă în aer liber.
  Pe lângă faptul că transformă grădina dvs. într-un decor idilic, alegerea corectă a iluminatului de exterior poate juca un rol cheie în ceea ce privește securitatea. Lămpile pentru alei folosite pentru intrări și cărări nu asigură numai accesul în siguranță pe proprietate pentru dvs. și invitați, dar oferă și prime impresii unice și de neuitat.