Branduri

myGarden

Lampă de perete

Arbour, cu infraroșu, antracit, LED 164619316 Caută produse similare
 • Întotdeauna lumină când ajungeți acasă

  16461/93/16

  myGarden

  Lampă de perete

  16461/93/16 Caută produse similare

  Lampa de perete pentru exterior Philips Arbour cu LED, de culoare gri-antracit, încadrează un panou de lumină într-un suport durabil fabricat din aluminiu turnat sub presiune și este prevăzut cu un senzor de mișcare. Această fotografie de lumină îți va ilumina spațiul exterior cu lumină albă caldă și difuză. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Întotdeauna lumină când ajungeți acasă

 • Lumină LED de înaltă calitate

  Lumină LED de înaltă calitate

  Tehnologia cu LED-uri, integrată în această lampă Philips, este o soluție dezvoltată în mod unic de către Philips. Având o aprindere instantanee, aceasta permite o generare optimă a luminii și aduce culori vii în casa ta.

 • Lumină albă caldă

  Lumină albă caldă

  Lumina poate avea diverse temperaturi de culoare, indicate în unități numite Kelvin (K). Lămpile cu o valoare Kelvin redusă produc o lumină mai caldă și mai intimă, în timp ce acelea cu o valoare Kelvin mai mare produc o lumină mai rece și mai energizantă. Această lampă Philips oferă o lumină albă, caldă, pentru o atmosferă intimă.

 • Economie de energie

  Economie de energie

  Această lampă eficientă energetic de la Philips economisește energie în comparație cu sursele de lumină tradiționale, ajutându-vă să economisiți bani la facturile de energie și să contribuiți la protejarea mediului.

 • IP44 – rezistență la intemperii

  IP44 – rezistență la intemperii

  Această lampă Philips pentru exterior este concepută special pentru medii exterioare umede. A fost testată riguros pentru a i se asigura rezistența la apă. Nivelul IP este descris prin două cifre: prima cifră se referă la nivelul de protecție împotriva prafului, a doua la nivelul de protecție împotriva apei. Această lampă pentru exterior este proiectată cu IP44: este protejată împotriva stropirii cu apă. Acest produs este cel mai utilizat și este ideal pentru utilizare în exterior.

 • Durată de viață îndelungată de până la 25 de ani

  Durată de viață îndelungată de până la 25 de ani

  O sursă de lumină în care poți avea încredere. LED-ul care însoțește această lampă Philips va dura până la 25.000 de ore (care echivalează cu 25 de ani în cazul unei utilizări medii de 3 ore/zi, cu un număr de cel puțin 13.000 de cicluri de pornire/oprire). Este atât de comod să te gândești că nu va trebui să te preocupe întreținerea sau înlocuirea becului în timp ce te bucuri de ambianța perfectă din locuința ta.

 • Senzor de mișcare inclus, pentru confort și siguranță

  Senzor de mișcare inclus, pentru confort și siguranță

  Un senzor de mișcare este inclus pentru a vă întâmpina când vă întoarceți acasă sau a vă anunța atunci când a sosit cineva. Dacă senzorul detectează mișcare, lampa se aprinde automat.

 • Philips oferă o garanție de 5 ani pentru modulul și driverul LED

  Philips oferă o garanție de 5 ani pentru modulul și driverul LED

  Pe lângă garanția standard de 2 ani pentru lampă, Philips oferă o garanție de 5 ani pentru sistemul LED, adică modulul și driverul LED.

Vezi toate Specificaţile