Sugestii

  LED

  Bec

  2, 3 W – 11 W, E27, Flacără 8718699759636 Caută produse similare
  • Un bec fără egal

   8718699759636

   LED

   Bec

   8718699759636 Caută produse similare

   Becurile cu LED de la Philips asigură o lumină frumoasă, albă caldă, o durată de viață îndelungată și economii semnificative și imediate de energie. Datorită designului său modern și elegant, acest bec cu intensitate reglabilă reprezintă înlocuitorul perfect pentru becurile tradiționale mate. Vezi toate beneficiile

  Videoclipuri

  [trigger to render Video Gallery]

  Imagini

  Un bec fără egal

  Becurile decorative îmbunătățesc atmosfera de acasă

  • Arată bine atât pornită, cât și oprită

   Arată bine atât pornită, cât și oprită

   „Această frumoasă lampă cu filament vizibil adaugă eleganță și nostalgie oricărei camere. Arată bine atât pornită, cât și oprită”.

  • Concepute pentru confortul ochilor dvs.

   Concepute pentru confortul ochilor dvs.

   Este ușor de observat cum iluminatul puternic obosește ochii. Lumina prea puternică produce efectul de orbire. Cea prea slabă produce pâlpâire. Acum vă puteți ilumina universul cu LED odihnitoare pentru ochi, care creează ambianța perfectă pentru casa dvs.

  • Stil vintage, tehnologie modernă cu LED-uri

   Becurile LED Classic se bazează pe tehnologia economică cu LED-uri standard. Acum te poți bucura de un bec în stil retro, cu tehnologie de ultimă oră combinată cu design vintage.

  Vezi toate Specificaţile
  • Conceput pentru confortul ochilor dvs. Vizitați www.philips.com/eyecomfort pentru informații despre pâlpâire, fluctuații și alte criterii și detalii despre produs.