Sugestii

  Lămpi portabile

  Lampă portabilă pentru oglindă

  5000/4000/3000 K, Roz, Intensitate luminoasă reglabilă 8719514420458 Caută produse similare
  • Lumină LED confortabilă, plăcută ochilor

   8719514420458

   Lămpi portabile

   Lampă portabilă pentru oglindă

   8719514420458 Caută produse similare

   Cu designul său robust și performanța optimă, lampa de birou Philips LED Performance este corpul de iluminat perfect care aduce calitate și luminozitate în orice spațiu de acasă. Lumină confortabilă care nu vă obosește ochii. Vezi toate beneficiile

  Videoclipuri

  [trigger to render Video Gallery]

  Imagini

  Lumină LED confortabilă, plăcută ochilor

  Cu EyeComfort pentru o lumină plăcută ochilor.

  • Reglare treptată a intensităţii luminoase

   Selectați dintre diferite niveluri de intensitate luminoasă pentru a crea ambianța potrivită pentru orice moment.

  • EyeComfort – lumină plăcută ochilor

   Lumina de calitate necorespunzătoare poate provoca oboseală la nivelul ochilor. Deoarece mulți dintre noi petrec majoritatea timpului în interior, este mai important ca niciodată să vă luminați corespunzător locuința. Produsele noastre îndeplinesc cele mai exigente criterii de testare, care includ pâlpâirea, fluctuațiile, orbirea, redarea culorilor și efectele de reglare a intensității luminoase, pentru a garanta că acestea respectă cerințele EyeComfort. Becurile cu LED de la Philips nu doar oferă lumină confortabilă, dar, de asemenea, își păstrează intensitatea pe întreaga durată de viață, asigurând niveluri constante ale colurilor, fluxului și calității luminii pe o perioadă care depășește un deceniu. Alegeți lumina care este plăcută ochilor. Aveți grijă de ochii dvs.

  • Schimbare a culorilor SceneSwitch

   Schimbarea culorilor SceneSwitch vă permite să stabiliți atmosfera generală a unui spațiu de locuit din locuința dvs. Păstrați-vă concentrarea cu lumină naturală rece, fiți mai productiv cu lumină albă rece sau destindeți-vă și relaxați-vă cu lumină albă caldă. În esență, consumatorii își pot controla luminile din locuință în funcție de activitățile zilnice.

  Vezi toate Specificaţile
  • Conceput pentru confortul ochilor dumneavoastră. Vizitați www.philips.com/eyecomfort pentru informații despre pâlpâire, fluctuații și alte criterii și detalii despre produs.