Acum vizitați site-ul web de Philips Lighting. O versiune localizată este disponibilă pentru dvs.
Sugestii

  Vezi cum lămpile cu LED îţi aduc culori naturale în casă

  Lumină cu LED clară plăcută

   Calitatea soluţiilor de iluminat cu LED de la Philips este uşor de remarcat datorită intensităţii cu care sunt redate culorile, ceea ce înseamnă că ele par întotdeauna reale şi naturale.

   

  Nu numai că lumina caldă strălucitoare înfrumuseţează casa şi dă viaţă culorilor, dar longevitatea şi durabilitatea becurilor înseamnă că nu trebuie să le mai schimbi atât de des. Deşi exteriorul tradiţional pare cunoscut, tehnologia avansată cu LED din interior este cea care face ca becurile noastre să fie diferite. Şi nu numai că culorile par reale, dar şi intensitatea luminii se menţine stabilă pe toată durata de viaţă a becului, ceea ce înseamnă că te vei bucura de strălucirea caldă a luminii pentru mulţi ani.

   

  Citeşte în continuare pentru a afla mai multe despre indicele de redare a culorilor şi despre rolul lui atunci când alegi sursa de lumină potrivită pentru casa ta. 

  led-cri-png

  Ce este indicele de redare a culorii?

   

  Efectul unei surse de lumină asupra aspectului culorii este exprimat prin indicele de redare a culorii (CRI), pe o scală de la 0 la 100. Lumina naturală de exterior are un indice de redare a culorii de 100 şi este utilizată ca standard pentru compararea altor surse de lumină.

  led-cri-2-png

   

  Indicele de redare a culorii al produselor de iluminat cu LED Philips depăşeşte întotdeauna 80 şi se apropie de valoarea luminii soarelui, pentru a reda culorile natural.

  Lumeni şi amp; putere

   

  Becurile moderne au uneori învelişuri speciale pentru a crea efecte diferite de lumină. Becurile cu aspect îngheţat sau cu înveliş alb oferă o lumină difuză, care nu te va orbi atunci când sursa de lumină este expusă. Becurile transparente produc o lumină strălucitoare, naturală şi caldă - ideală pentru veioze sau alte corpuri de iluminat precum candelabrele. Acest ghid te va ajuta să alegi efectul corect de lumină, care să se potrivească gustului şi preferinţelor tale.

  Waţi şi lumeni

  Lămpi populare cu LED

  Becuri şi spoturi populare cu LED