Branduri

Becuri LED pentru
o lumina de

calitate ce dureaza
mai mult

Beneficiile LED-urilor

 

Este suficientă numai înlocuirea becului. Descoperiți beneficiile trecerii la becurile cu LED și aflați mai multe despre gama de becuri disponibilă.

 

Vizualizaţi toate becurile cu LED

https://youtube.com/devicesupport http://m.youtube.co

 
Aflaţi care sunt posibilităţile oferite de iluminatul cu LED
 
 
 
 
 

Aflaţi ce poate face iluminatul cu LED pentru dumneavoastră

 

Simţiţi-vă ca acasă cu cea mai nouă tehnologie LED de la Philips. Lămpile cu LED de la Philips vă fac să vă simţiţi ca acasă imediat ce aţi aprins lumina. Becurile cu LED combină lumina albă caldă cu o durată de viaţă excepţională. Becurile cu LED asigură economii de energie semnificative imediate şi îmbunătăţesc în acelaşi timp atmosfera din locuinţă.


Lămpile cu LED de la Philips vă fac să vă simţiţi ca acasă imediat ce aţi aprins lumina. Becurile cu LED combină lumina albă caldă cu o durată de viaţă excepţională. Becurile cu LED asigură economii de energie semnificative imediate şi îmbunătăţesc în acelaşi timp atmosfera din locuinţă.


Vizualizaţi toate becurile cu LED

The Benefits of LEDs

Același aspect,
un interior mai bun

Spotul LED înlocuiește
spotul cu halogen

Aflaţi ce poate face iluminatul cu LED pentru dumneavoastră


Simţiţi-vă ca acasă cu cea mai nouă tehnologie LED de la Philips. Lămpile cu LED de la Philips vă fac să vă simţiţi ca acasă imediat ce aţi aprins lumina. Becurile cu LED combină lumina albă caldă cu o durată de viaţă excepţională. Becurile cu LED asigură economii de energie semnificative, imediate şi îmbunătăţesc în acelaşi timp atmosfera din locuinţă.


Vizualizaţi toate becurile cu LED

Aprindeţi LED-urile de la Philips cu orice ocazie

De ce să alegeţi LED?


Becurile cu LED generează lumina ideală pentru fiecare ocazie. De la lumina romantică pentru o seară confortabilă până la lumina puternică pentru iluminarea unor obiecte speciale. Becurile cu LED vă oferă tot ce căutaţi. Becurile cu LED se încadrează perfect în dormitor, în bucătărie sau în sufragerie. Lumina LED nu pâlpâie şi are un indice mare de redare a culorii care garantează faptul că obiectele sunt văzute cu culorile lor reale, naturale.


LED pentru ocazii speciale

Designul LED de la Philips

 

Designul elegant asigură o durată de viaţă prelungită, comparativ cu becurile mai puţin eficiente şi este ideal pentru corpurile de iluminat decorative, lămpile de masă şi corpurile de iluminat încastrate. Becurile cu LED asigură instantaneu o lumină albă caldă. Acest lucru asigură calitatea perfectă a luminii, care creează o atmosferă plăcută, îmbietoare şi confortabilă. Având forme şi dimensiuni foarte variate, puteţi găsi cu siguranţă becul potrivit pentru nevoile dumneavoastră.


Descoperiţi gama noastră completă cu LED

Becuri LED cu reglarea intensităţii luminoase

 

Dacă se folosesc becuri cu LED cu funcţie de reglare a intensităţii luminoase, este asigurat şi nivelul de iluminare dorit


Am nevoie de un bec LED cu reglarea intensităţii luminoase

Produse recomandate

Vedeţi recomandarile noastre şi alegeţi becul potrivit
Întrebări frecvente


Întrebări frecvente

 

Doriţi să aflaţi mai multe despre becurile cu LED? Aflaţi cu ajutorul primelor cinci Întrebări frecvente.

 

 

1. Cum pot stabiliza fluxul luminos?

 

Multe dintre reostatele noi sunt dotate cu un şurub ajustabil manual pentru reglarea nivelului de sarcină corect. Dacă nu se află pe poziţia corectă, pot să apară efecte nedorite precum bâzâitul şi pâlpâirea. Reglaţi poziţia şurubului pentru a obţine un flux luminos stabil. Dacă aveţi nevoie de asistenţă suplimentară, contactaţi serviciul de relaţii clienţi Philips.
 

2. Ce tip de reostat pot folosi împreună cu becul sau spotul meu cu LED?

 

Philips oferă o gamă de becuri şi spoturi cu reglarea intensităţii luminoase şi a testat un număr reprezentativ de reostate din Europa pentru a verifica compatibilitatea acestora.

Revizuiţi lista de compatibilitate dintre reostate şi becuri şi spoturi pentru a afla ce reostate sunt recomandate de Philips.

Vizualizaţi lista de compatibilitate cu reostatele pentru becurile şi spoturile cu LED de la Philips (PDF)

3. În anumite perioade din zi observ că nivelul luminii este diferit.  Acest lucru poate fi dăunător pentru produs?

 

Compania furnizoare de energie trimite impulsuri la intervale fixe din zi pentru a comuta între setarea de zi şi de noapte. De asemenea, aspiratoarele pot crea, la intervale fixe, anumite perturbaţii în reţea atunci când sunt pornite. Totuşi, acest efect nu afectează produsul.

Cum pot preveni interferenţele cu sistemul meu audio?

Este posibil să se producă interferenţe dacă firele de curent sunt combinate cu firele boxelor. Acest lucru poate fi prevenit dacă se măreşte distanţa dintre cele 2 fire de alimentare, al lămpii şi al sistemului audio.

 

4. Pot combina lămpile cu LED cu surse de lumină fluorescente sau alte surse cu inducţie pentru un singur reostat?

 

Nu, acest lucru va duce la apariţia unor efecte nedorite precum pâlpâirile.
 

5. Ce tip de reostat pot folosi pentru lampa mea cu LED?
auriu-reostat
Dacă vedeţi o pictogramă cu un reostat auriu pe ambalaj, înseamnă că intensitatea luminoasă a produsului poate fi reglată cu toate tipurile de variatoare cu întrerupere de fază comercializate în Europa. Reglarea intensităţii luminoase poate ajunge până la 0-2% din fluxul luminos iniţial maxim.
Dacă vedeţi o pictogramă cu un reostat argintiu pe ambalaj, înseamnă că produsul este compatibil cu variatoarele cu întrerupere de fază selectate (tip „trailing edge”).

Philips a testat un număr reprezentativ de reostate din Europa pentru a verifica compatibilitatea acestora cu corpurile sale de iluminat. Reostatele sunt menţionate în lista de compatibilitate cu reostatele, în ordinea performanţei.
 

Vizualizaţi lista de compatibilitate cu reostatele pentru lămpile cu LED de la Philips (PDF)
 

Pentru toate aceste reostate, performanţa optimă este garantată dacă sunt conectate la cel mult trei lămpi cu LED de la Philips cu pictogramă argintie pentru reglarea intensităţii luminoase, sau la cel mult 6 lămpi cu LED de la Philips în cazul celor cu pictogramă aurie pentru reglarea intensităţii lumino

Ce trebuie să ştim


Ce trebuie să ştim

 

Doriţi să alegeţi becurile LED? Noi vă explicăm de ce

 

 

Cu becurile cu LED economisiţi bani


• Becurile cu LED economisesc peste 10 Euro pe an pentru fiecare bec înlocuit*
 

• Economisiţi până la 400 Euro pe an cu becurile cu LED de la Philips*

 

Sursele de lumină cu LED durează mai mult

 

• Sursele de lumină cu LED durează mai mult, eliminând astfel neplăcerile provocate de schimbarea frecventă a becurilor. Acest lucru reduce semnificant pierderile şi cheltuielile datorită economiilor de energie pe termen lung.
 

Iluminatul cu LED este foarte eficient energetic

 

• Iluminatul cu LED este foarte eficient energetic în comparaţie cu lămpile tradiţionale deoarece consumă mai puţină energie pentru a produce acelaşi flux luminos. Ştiaţi că durata de viaţă a unui bec cu LED este de 10 ori mai mare?
 

Lumina cu LED economiseşte până la 90% din energie

 

• Lumina cu LED economiseşte până la 90% din energie, comparativ cu becurile tradiţionale cu acelaşi flux luminos.
 

• Becurile cu LED au cea mai mare eficienţă energetică din 2 motive; consum foarte scăzut de energie şi o durată de viaţă foarte mare. Acest lucru este benefic, nu numai pentru mediu dar şi pentru dumneavoastră. Durată de viaţă mare

Becurile cu LED au o durată de viaţă de 20-25 de ori mai mare


• Becurile cu LED au o durată de viaţă de 20-25 de ori mai mare, şi anume 25.000 ore.
 

• Becurile cu LED, precum spoturile GU10, au o durată de viaţă de 20 de ori mai mare decât becurile tradiţionale*