Acum vizitați site-ul web de Philips Lighting. O versiune localizată este disponibilă pentru dvs.
Sugestii

   Corpuri de Iluminat pentru Subsoluri si Beciuri

   Cum să alegi iluminatul potrivit pentru subsolul casei tale?

    

   Care este modul în care utilizați subsolul locuinței dvs.? Sub formă de spălătorie sau spațiu de depozitare? Poate sub formă de cameră de petrecere a timpului liber în familie, pentru hobby-uri și jocurile copiilor? Acesta poate fi chiar și o sufragerie în plus. Indiferent de funcții, fără lumină naturală, cu tavane joase și absența ferestrelor, aveți nevoie de idei excepționale pentru iluminatul subsolului. Vă putem ajuta să transformați subsolul într-un spațiu strălucitor cu lămpi pentru tavan, LED-uri eficiente energetic și lămpi de accent care vor crea o senzație de confort și de siguranță pentru toți.

   Senzor de mișcare Philips Hue

   Accesoriu

   Adăugați sistemului Philips Hue un senzor de mișcare pentru confort, liniște sufletească și economii de energie. Alimentat cu baterie și complet wireless, astfel încât să îl puteți amplasa oriunde în locuința dvs. Ușor de configurat prin intermediul aplicației Philips Hue.
   Pictogramă verificare
   Conectează până la 50 de lămpi Philips Hue
   Pictogramă verificare
   Activează lămpile Hue la detectarea mișcării
   Pictogramă verificare
   Fără fire, astfel încât să îl puteți amplasa oriunde în locuința dvs.
   Senzor de mișcare Philips Hue

   Iluminat funcțional pentru subsoluri – Perfect pentru spălătorii și camere de depozitare

    

   Subsolurile sunt încăperi multifuncționale care pot fi folosite atât sub formă de spălătorii, cât și sub formă de spații de depozitare, de aceea iluminatul de calitate este esențial. Lămpile clasice pentru tavan sunt recomandate de obicei pentru a crea suficientă lumină în spații de obicei întunecate. Lămpile cu LED pentru subsoluri sunt avantajoase deoarece sunt eficiente energetic și oferă lumină strălucitoare, necesară pentru treburile casnice. Puteți considera utilă iluminarea sistemelor de depozitare cu ajutorul corpurilor de iluminat de perete și cu prindere cu clemă pentru a vă asigura că veți găsi întotdeauna ceea ce căutați. În spălătorii este crucială instalarea corpurilor de iluminat rezistente la umezeală, din cauza umidității.

    

   Caracteristicile importante ale iluminatului pentru subsoluri sunt:

    

   • Iluminare strălucitoare pentru siguranță în timpul activităților
   • Robustețe fiabilă
   • Eficiență energetică mare
   • Corpuri de iluminat rezistente la umezeală în încăperi umede, precum spălătoriile

   Ce este mai bun pentru sufrageria dvs. – scurtă prezentare a tuturor avantajelor

   Garanție de 5 ani
   Pe lângă garanția standard de 2 ani pentru această lampă, Philips oferă o  garanție de 5 ani pentru sistemul LED, care se referă la balastul și la modulul LED din această lampă.
   Temperaturi de culoare ale luminii
   Lumina poate avea diferite temperaturi de culoare, indicate în unități Kelvin (K). Lămpile cu o valoare Kelvin redusă produc o lumină caldă și mai confortabilă, în timp ce o valoare Kelvin ridicată produce o lumină rece, mai revigorantă. Această lampă Philips oferă o lumină albă caldă pentru o atmosferă confortabilă.
   Lampă economică Philips
   Această lampă economică Philips conservă energia, spre deosebire de sursele de lumină tradiționale, ajutându-vă să economisiți bani la facturile de electricitate și să contribuiți la protejarea mediului.
   LED cu utilizare medie de 15 ani
   O sursă de lumină în care puteți avea încredere. LED-urile integrate folosite pentru această lampă cu LED Philips vor dura până la 15.000 de ore (care echivalează cu 15 ani pe baza unei utilizări medii de 3 ore/zi cu cel puțin 13.000 de cicluri de pornire/oprire). Oferă o senzație plăcută gândul că nu trebuie să vă mai faceți probleme cu privire la întreținerea sau înlocuirea becului, în timp ce locuința dvs. are ambianța de lumină perfectă.

   Iluminat confortabil pentru subsoluri – pentru sufragerii confortabile la subsol

    

   Atunci când mutați sufrageria la subsol, trebuie să planificați cu atenție opțiunile pentru iluminat. Din cauza absenței luminii naturale, trebuie să integrați mai multă lumină în această încăpere decât în restul casei. Pornind de la o lampă de tavan pentru o luminozitate de bază în încăpere, se recomandă să continuați cu iluminatul de accent, cum ar fi corpurile de iluminat de perete, lămpile de podea și corpurile de iluminat cu prindere cu clemă pe tablouri, oglinzi sau etajere. Acestea sunt extrem de practic pentru petreceri, relaxare sau sufragerii. Dacă aveți nevoie de mai multă inspirație pentru iluminatul sufrageriilor, faceți clic aici. Doriți să transformați subsolul într-o cameră numai a copiilor? Aruncați o privire aici pentru iluminatul dormitoarelor copiilor.

   Proiectare sistem de iluminat pentru subsol – sfaturi

   Captură videoclip subsol Philips

   Iluminat pentru subsoluri de la Philips: găsiți iluminatul potrivit pentru subsolul dvs.

   Pictogramă verificare
   Alegeți corpuri de iluminat rezistente la umezeală pentru încăperi umede, precum spălătoriile.
   Pictogramă verificare
   Creați la subsol camera perfectă pentru petreceri, cu iluminatul colorat Philips Hue.
   Pictogramă verificare
   Cămările și camerele de depozitare trebuie iluminate cu spoturi strălucitoare de tavan.
   Pictogramă verificare
   Iluminatul cu reglarea intensității luminoase creează atmosfera perfectă pentru sufragerie. Becurile noastre WarmGlow oferă o strălucire confortabilă – cu cât intensitatea este mai redusă, cu atât lumina este mai caldă.
   Pictogramă verificare
   Sufrageriile de la subsol au nevoie de mai multe surse de iluminat pentru a compensa pentru lipsa luminii naturale. SceneSwitch oferă 3 scene, de la lumină naturală strălucitoare până la o strălucire confortabilă, fără să fie nevoie de un reostat.

   Senzor de mișcare Philips Hue

   Accesoriu

   Senzor de mișcare Philips Hue