Acum vizitați site-ul web de Philips Lighting. O versiune localizată este disponibilă pentru dvs.
Sugestii

   Corpuri de Iluminat pentru Bucatarie

   Cum să alegi iluminatul potrivit pentru bucataria ta?

    

   Bucătăria este punctul central al locuinței dvs. Un loc în care vă adunați pentru a găti, pentru a conversa în timp ce luați o gustare și pentru a sărbători. Dar aceasta are nevoie de cel mai bun iluminat pentru bucătărie pentru a aduce totul la viață. Vă putem arăta idei de iluminat pentru bucătărie, minunat de practice și de funcționale, dar și calde și primitoare. Acestea includ o combinație între iluminatul ambiental, de accent și dedicat pentru a vă asigura că profitați la maximum de designul bucătăriei dvs. Indiferent de ceea ce gătiți în bucătărie, vă putem ajuta să creați atmosfera potrivită.

   Philips Amaze Hue

   Lustra

    

   Adăugați lampa suspendată Amaze Philips Hue white ambiance la sistemul dvs. Philips Hue pentru a vă bucura de lumina albă naturală care vă ajută să vă treziți, să vă înviorați, să vă concentrați, să citiți și să vă concentrați. Bucurați-vă de această lampă suspendată proiectată în mod unic, care se potrivește fiecărui interior.

   Siglă LED
   Pictogramă verificare
   Lampă cu LED de înaltă calitate
   Pictogramă verificare
   Lumină naturală albă caldă până la rece strălucitoare
   Pictogramă verificare
   Reglare fină și garantată a intensității luminoase wireless
   Lampă Philips Amaze 4023331P7

   Idei pentru iluminatul bucătăriilor

    

   Bucătăria dvs. dispune deja de o lampă elegantă de tavan? Acesta este un început bun, deoarece lămpile de tavan creează un iluminat de bază, care este excelent pentru orientare. Totuși, acest iluminat nu este suficient pentru toate zonele din bucătăria dvs. Vă recomandăm lămpile cu LED – acestea produc o lumină albă delicată, permit reglarea intensității luminoase și sunt economice. În funcție de dimensiunile bucătăriei dvs., trebuie să luați în considerare următoarele componente atunci când planificați iluminatul acesteia:

   Doar ce este mai bun pentru bucătăria dvs. – scurtă prezentare a tuturor avantajelor

   Garanție de 5 ani
   Pe lângă garanția standard de 2 ani pentru această lampă, Philips oferă o  garanție de 5 ani pentru sistemul LED, care se referă la balastul și la modulul LED din această lampă.
   Temperaturi de culoare ale luminii
   Lumina poate avea diferite temperaturi de culoare, indicate în unități Kelvin (K). Lămpile cu o valoare Kelvin redusă produc o lumină caldă și mai confortabilă, în timp ce o valoare Kelvin ridicată produce o lumină rece, mai revigorantă. Această lampă Philips oferă o lumină albă caldă pentru o atmosferă confortabilă.
   Lampă economică Philips
   Această lampă economică Philips conservă energia, spre deosebire de sursele de lumină tradiționale, ajutându-vă să economisiți bani la facturile de electricitate și să contribuiți la protejarea mediului.
   LED cu utilizare medie de 15 ani
   O sursă de lumină în care puteți avea încredere. LED-urile integrate folosite pentru această lampă cu LED Philips vor dura până la 15.000 de ore (care echivalează cu 15 ani pe baza unei utilizări medii de 3 ore/zi cu cel puțin 13.000 de cicluri de pornire/oprire). Oferă o senzație plăcută gândul că nu trebuie să vă mai faceți probleme cu privire la întreținerea sau înlocuirea becului, în timp ce locuința dvs. are ambianța de lumină perfectă.

   Iluminați zona de lucru din bucătărie


   Bucătarii amatori o știu cel mai bine: nu este nimic mai important decât lumina strălucitoare în timpul gătitului. Pentru o experiență de gătit excelentă, este foarte important  să alegeți pentru bucătărie un iluminat uniform și nereflectorizant. Soluția perfectă pentru acea zonă a bucătăriei este o lumină albă neutră.
    
   Dacă  aveți o bucătărie deschisă spre sufragerie, zona în care serviți masa trebuie să dispună de propria instalație de iluminat, deoarece această  zonă este, de obicei, foarte folosită: indiferent că este vorba de o cină romantică în doi, că luați masa împreună cu prietenii sau că masa este folosită de copii pentru a-și face temele, mereu se petrece ceva acolo. Acesta este motivul pentru care trebuie să puteți regla iluminatul bucătăriei în funcție de activitățile care se desfășoară. O lampă suspendată deasupra mesei, care produce o lumină albă caldă și care poate fi reglată, este cu siguranță o alegere bună aici, deoarece lumina poate fi setată în funcție de nevoile individuale.
    
   Iluminatul decorativ pentru bucătărie vă permite să aduceți în bucătăria dvs. o atmosferă mult mai caldă și mai plăcută. Lămpile cu LED asigură un iluminat alb cald extraordinar, precum și o durată de viață excepțional de lungă. Lumina colorată poate contribui, de asemenea, la o atmosferă prietenoasă în bucătărie. Doar schimbați culoarea în funcție de starea dvs. de spirit și simțiți-vă confortabil în propria bucătărie.

   Proiectare sistem de iluminat pentru bucătărie – sfaturi

   Sfaturi de proiectare a sistemului de iluminat pentru bucătărie de la Philips

   Descoperiți modul în care Philips vă iluminează bucătăria

   Pictogramă verificare
   Corpurile de iluminat funcționale, instalate invizibil sub bufete, iluminează blatul de lucru pentru a vă garanta securitatea în timpul diferitelor activități din bucătărie.
   Pictogramă verificare
   Spoturile acoperite de deasupra bufetelor iluminează tavanul și pereții, lucru care permite un iluminat fără umbre. Nu contează cât de puternic doriți să strălucească: becurile noastre WarmGlow, cu reglarea intensității luminoase, oferă o strălucire confortabilă – cu cât intensitatea este mai redusă, cu atât lumina este mai caldă.
   Pictogramă verificare
   Spoturile montate deasupra chiuvetei din bucătărie furnizează iluminatul funcțional necesar pentru această zonă.
   Pictogramă verificare
   Anumite zone, precum barul sau blatul de lucru, pot fi accentuate prin intermediul luminilor de tavan orientate în jos – acesta este modul în care puteți crea contraste și oferi o notă specială iluminatului bucătăriei dvs. Pentru o experiență de iluminat individuală, utilizați Philips Hue și alegeți din peste 16 milioane de culori.
   Pictogramă verificare
   Corpurile de iluminat cu reglarea intensității luminoase pot crea atmosfera perfectă în jurul mesei în orice situație. Cu SceneSwitch, puteți alege dintre 3 setări de iluminat diferite – fără reostat sau instalație suplimentară.

   Philips Amaze Hue

   Lumină suspendată

   Lampă Philips Amaze 4023331P7