Acum vizitați site-ul web de Philips Lighting. O versiune localizată este disponibilă pentru dvs.
Sugestii

  Bucurați-vă de un timp prețios afară

  Funcțional și elegant, iluminatul pentru exterior oferă farmec grădinii dvs. pe durata întregii zile

  Iluminat pentru grădini și balcoane


  Cu cât calitatea iluminatului pentru grădină și a lămpilor de exterior este mai înaltă, cu atât timpul petrecut în aer liber este mai îndelungat. De la petreceri în aer liber la momente de relaxare în compania unei cărți. Indiferent că aveți o grădină mare sau un balcon mic, lumina potrivită va crea atmosfera pentru petrecerea timpului la aer curat împreună cu prietenii și familia.
  icon_energysaving_outdoor

  Ușor de instalat


  Instalarea unui corp de iluminat nu trebuie să fie dificilă. Cu lămpile pentru grădină de la Philips, puteți să fiți siguri că am depus toate eforturile ca instalarea să fie cât mai simplă posibil. Puteți instala lămpile noastre pentru exterior în doar trei pași ușori. Și majoritatea clienților o confirmă. De fapt, cei care au montat produsele noastre recunosc faptul că acestea sunt ușor de instalat*.


  (*Sursă: Testul de utilizare la domiciliu pentru Franța – 2015)

  Icon_LEDincluded_outdoor

  Calitate minunată a luminii


  Pentru finalul perfect al unei zile perfecte, întindeți picioarele și destindeți-vă în strălucirea plăcută a luminii albe relaxante. Lumina albă vă ajută să vă destindeți seara și să vă bucurați și mai mult de spațiul în aer liber. Lămpile noastre pentru exterior au un flux luminos constant și uniform într-o lumină albă caldă cu o temperatură de culoare de 2700 kelvini sau într-o lumină albă rece de 4000 kelvini. 
  Icon_high-quality_outdoor

  Stilizați-vă grădina cu ajutorul luminii


  Lămpile pentru grădină pot transforma fără probleme spațiile exterioare în funcție gustul dvs. în materie de stiluri de interior. Corpurile noastre de iluminat sunt proiectate cu finisaje contemporane sau tradiționale pentru a vă completa decorul și pentru a vă lumina fiecare moment. Materiale de înaltă calitate și construcții excepționale ale produselor care vor adăuga o notă de stil temei grădinii dvs.

  Probați iluminatul într-o grădină virtuală!

  Proiectare sistem de iluminat pentru exterior – sfaturi

  Utilizați iluminatul indirect pentru a oferi strălucire grădinii dvs.

  Iluminatul indirect este excelent pentru crearea ambianței, în timp ce iluminatul direct este mai funcțional. Ascundeți corpurile de iluminat în spatele unui tufiș, al unui gard viu sau orientați-le spre peretele terasei pentru a valorifica orice situație. Evitați întotdeauna strălucirea puternică a lămpilor direct în câmpul vizual al musafirilor, pentru a nu-i orbi.

  Lămpile cu LED pentru grădină creează un efect de poveste

  În funcție de întinderea grădinii dvs., veți avea nevoie de lămpi suplimentare. Asigurați-vă că le alegeți pe cele cu LED deoarece durează mai mult și sunt mai eficiente energetic decât becurile cu incandescență obișnuite.  Lămpile noastre pentru grădină cu alimentare solară capturează energia soarelui pe timpul zilei astfel încât să vă puteți bucura de un iluminat atmosferic minunat la orele târzii ale nopții! 

  Felinarul Abelia de la Philips poate fi transportat cu ușurință oriunde. Datorită efectului de lumânare și luminii puternice, acesta va oferi ambianță balconului și grădinii dvs.

  Unde să vă amplasați lămpile de exterior?

   

  Utilizați iluminatul indirect pentru a oferi strălucire grădinii dvs.

   

  Pentru ca lămpile de exterior să funcționeze corespunzător, atât din punct de vedere al securității, cât și al confortului, este important să le poziționați corect. Zonele care trebuie să fie luminate în timpul nopții sunt:

  • ușile de intrare
  • zona garajului
  •  colțurile casei
  Abelia
  Puteți găsi cheile pe întuneric?