Vizitați acum site-ul web Philips lighting. O variantă localizată este disponibilă pentru dvs.
Sugestii

  Iluminat calitativ pentru

  Spitalul Mioveni

  Spitalul Mioveni

  Mioveni, România

   

  Spitalul Mioveni este prima unitate medicală construită integral cu produse Philips, atât la interior, cât și la exterior.

  Spitalul Mioveni

  Proiectul este foarte complex

  și a implicat iluminat atât

  pentru interior, cât și exterior, parcare și fațadă. Prin colaborarea dintre constructorul de instalații electrice Eden Design și Signify, planurile Primăriei Mioveni au devenit realitate.”

   

  -Andreea Doncea, Key Account Manager Retail & Hospitality, Signify SEE

  Provocarea clientului

  Provocarea clientului

   

  Spitalul Orășenesc Mioveni este o construcție importantă pentru regiune. A fost necesară elaborarea unei soluții de iluminat , care să asigure standardele ridicate de igienă, dar care să contribuie totodată la eficientizarea energetică și reducerea costurilor.

  Conceptul și soluția

  Conceptul și soluția

   

  Pentru a răspunde cât mai eficient provocărilor, echipa Signify s-a implicat încă din etapa de proiectare, iar Spitalul Mioveni a devenit astfel prima unitate medicală construită integral cu produse Philips, atât la interior, cât și la exterior.

   

  S-a ales un sistem de iluminat pe baza tehnologiei LED și au fost folosite, în principal, corpurile de iluminat din categoria Cleanroom, adecvate standardelor stricte de igienă, pentru că împiedică pătrunderea prafului și a altor germeni în interiorul acestora. S-au instalat astfel de echipamente pentru protecție ridicată în toate zonele spitalului – de la sălile de operație, la cele de așteptare și saloane. Echipate cu cele mai noi motoare LED, aceste aparate de iluminat Cleanroom reprezintă soluția ideală, care livrează cea mai bună performanță energetică de pe piață – mult mai performantă față de soluțiile cu tuburi fluorescente – peste 50.000 de ore de operare fără mentenanță. Aceasta se traduce în costuri extrem de scăzute de operare pe întreaga durată de viață a aparatelor de iluminat și astfel o recuperare excelentă a investiției.

  • LuxSpace, recessed
   LuxSpace, recessed
   Clienţii doresc să îşi optimizeze toate resursele, aceştia concentrându-se nu doar pe cheltuielile de funcţionare (energie etc.), ci şi pe resursele umane. Prin urmare, reducerea c...

  Cazuri similare

  • Clinica Asklepios

   Clinica Asklepios

   Aflaţi cum ajută sistemele de iluminat pentru unităţi medicale Asklepios Barmbek să asigure servicii de îngrijire non stop

  • Centrul Medical Fanø

   Centrul Medical Fanø

   Aflaţi cum reuşeşte Fanø să îşi păstreze personalul calificat

  • Centrul Medical Lindehof

   Centrul Medical Lindehof

   Aflaţi cum ajută lumina personalul de la Centrul Medical Lindehof să îşi menţină vigilenţa